След доста преглеждания на старите теми по въпроса който ме интересува , така и не открих нищо, въпреки че лично съм писал по сходна такава. Става въпрос затова че в засегнатите теми за отстраняване на проблем за не работещи уреди по таблото решението е известно но за "не работещите". На мен обаче ми работят(за температурата и ниво бензин), но докато този за температура отчита правилно, на бензина още с даване на контакт стрелката отива до крайно положение, въпреки че бензинът е едва 5л.
.Аз обикновено си карам на газ но мисля че все-пак трябва да се има и на представа колко бензин има в резервоара , и не съм съгласен с мнението на един колега който някъде спомена че това не е важно толкова много?
Та решил съм да се справя с този проблем с благодарение на ваша помощ , така както винаги съм я получавал, а и давал във форума и очаквам вашите мнения

извинявам се за което.
Иначе на газ няма проблем, пали и работи нормално.
Аз обаче първо се насочих към възможността да е от нещо по таблото и започнах от там. Още със свалянето на предния панел забелязах че е счупено едното ухо на таблото
Така си спомних че наскоро минах яко през дълбока дупка и с висока скорост поради разсейване
на което отдавам и това зацепване на поплавъка.Последва смяна на кутията от друго табло която имах от преди на която повредата беше в платката и на нейно място само прехвърлих тази от счупената. Да,ама НЕ, сега отново съм с проблеми изглежда нещо е от компа