Колеги, помагайте! Значи, ето така ме пдедаде Паско вчера:
Седя си аз в нас и си ям череши (че съм в къща и имам дърво в двора) и реших, че ще изляза да се поразходя, докато стане време да се срещнем с колегите от София, както се бяхме разбрали... Тръгвам да паля аз и какво става... Паско нещо се дави и неще да запали. Вярвно, лампата беше светнала и стрелката беше до долу, но никога до сега не го е правил този проблем. След 3-4 опита запали и тръгнахме към близкия Лукоил, че той пък е най-близък. Сипах си аз 5 литра дизел, въпреки 15 минутното чакане, което ме уби, че беше пълно - НЕ ЗНАМ ЗАЩО

. Както и да е, качвам се аз и пак същата работа около 4-5 пъти се опитах да запаля

Запалих и бегом да се прибера до нас, че се зачудих какво става и да видим дали пак ще го направи тоя номер. Майка ми в същия момент ми звънна да я взема от спирката, че заваляло и нещяла да се мокри и аз като послушно коте - веднага! Качва се, без аз да гася колата и карам към вкъщи. Спирам пред нас и какво става... Врътвам ключа назад, за да загася колата и НИЩО, просто НИЩО. Гасне таблото, спира да работи хидравликата, не работи клаксона, обаче двигателя работи! Натискам съединителя давам на скорост и пробвам да я изгася така, ама почна да стърже МНОГО, че пусках бавно съединителя.. Реших, че няма защо да си чупя скоростната кутия и пробвах пак да го изгася. Завъртам ключа за палене и всичко светвва, както си е, хидравлики, клаксон и тн - работи. Пробвам да загася пак, пак неще... И аз се опулих ей така -

. Викам, ся я втасахме! Чудя се какво да правя, колата работи и не мога да я изгася...! Накрая натиснах съединителя до долу, дадох газ на първа - към 2000-2200 оборота и врътнах ключа и Паско взе, че изгасна. Ако някой компетентен случайно има идея - МНОГО, ама МНОГО ще съм му благодарен, ако ми помогне. Паско за пръв път ме предава така. Не пожела да ме заведе на среща с колегите, направо не знам какво да го правя. Сърчицето му е - 1.9 TD AAZ.

Ако някой може, моля да се отзове!!!