Golf MK2 Tornado Red

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Golf MK2 Tornado Red Оriginal

Мнениеот parno » Сря 12 юни 2013 13:31

продават се малки двураменни български скоби за лагери - с остри челюсти пасват идеално на мястото
5-6 лв са

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пет 14 юни 2013 0:22

stefan4o написа:Ако ми я пратиш с куриер до Стара Загора, ще си я получиш обратно с бутилка бира, естествено пътните за моя сметка :mhihi

Принципно не е проблем...ако искаш оставяй данни за еконт на лично и щи я пратя

Или да направиш тва което колегата parno казва...щом стават тея скоби...еконта ти е 4,20 така или иначе ;)

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Съб 15 юни 2013 9:57

Засега оставам с този волан,защото ми излязаха.....АМЕРИКАНСКИ стоповееее :icon_lol Чакам ги в Еконт.Това дава началото май на американска визия :icon_lol Следва да поръчам като имам пари сайд маркери от eBay,както и за броните имам нещо наум :mhihi След броните живот и здраве предния номер ще стане квадратен :icon_lol Само щури идеи взеха да ми се въртят като разбрах че ще ми пращат стоповете :icon_lol
Надявам се стоповете да са със фасoнки,че не са с цяла платка като нашите - всяка крушка е с отделно кабелче и фасoнка...
Изображение

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Съб 15 юни 2013 10:55

Чудя се защо всички полудяхте по тая американска визия :gruebel. Сега остава и квадратни фарове да сложиш и ще е чудно...

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Съб 15 юни 2013 11:28

Който и американец да попиташ за всеки автомобил се стреми към евро визия понеже на времето не сме имали толкова глупави изиксвания фаровете да са на височината на тавана, броните да са по-дебели от основите на Белия дом...и прочие а тук има тенденция да се деградира към грозотии. :gruebel

П.П Иначе стоповете ще седят готино ама да не разваляме попринцип хубавата кола...
Изображение

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Съб 15 юни 2013 12:16

Знах си,че ще ми сложите ама всичко се сменя за 1 час и си връщам всичко,а и всичко с брони,стопове ще ми излезе 50лв общо....Вярно е,че американците търсят европейска визия,ние търсим американска :icon_lol

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 15 юни 2013 12:52

toshara написа:Знах си,че ще ми сложите ама всичко се сменя за 1 час и си връщам всичко,а и всичко с брони,стопове ще ми излезе 50лв общо....Вярно е,че американците търсят европейска визия,ние търсим американска :icon_lol

То е като с оная работа. Всеки търси чуждото :mhihi

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Съб 15 юни 2013 17:47

И между другото ето докъде съм с тавана - имаше много липсващи парчета,на много места го кърпих с епоксидна смола и плат,на места с C200 и амбалажна хартия,влакнест и обикновен кит.Където е китвано е намазано с боя,за да може да хване лепилото.Почти цялата част около огледалото е изградена наново,както и на други места.Остава да купя плат и лепило и да го мятам :smile
Отзад целия е на кръпки,смятам че няма да опира никъде. :smile
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Съб 15 юни 2013 17:55

Тоше хванал си се да правиш тавана ли бе? Нямаше ли в някоя морга здрав и да си го тапицираш черен,а си си играл китове,смоли,глупости.То,че ще стане ще стане,ама кому е нужно толкова работа.Бъди умен момче,но щом те влече.То е ясно,че 1 ден без да пипаш нещо не е работа,но за 20 левчета би си спестил 3 дни работа и шкурене.И все пак адмирации,че пипаш сам :beer

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Съб 15 юни 2013 18:53

Намирането на таван с шибедах здрав и свален е мисията невъзможна,а и да бях намерил едва ли щях да го закарам до вкъщи здрав :icon_lol Иначе тавана беше свален от няколко месеца,ама от нямане на време не го бях направил.Сега остана само плата и лепилото и е готов.Поне ще знам,че като го слагам няма да се строши-подсилил съм го на най-уязвимите места :smile

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Вто 18 юни 2013 9:22

Един тийзър: :mhihi само,че 3 фасонки липсват,ще видим от какво ще мога да приспособя някакви.Ще съм благодарен някой ако ми изрови отнякъде как са тези жици,че като гледам ще се оплета доста :biggrin Иначе следва полиране че има тук-там драснато :smile

Изображение
Изображение
Днес се заех да почистя карбуратора-толкова гняс излезе,че щях да запуша канала на банята :icon_lol Дано сега работи толкова добре,колкото е и чист,само един проблем излезе като отворих това нещо,някой ако има идея къде завършва пружинката и как стои,че беше намачкана вътре...А само тази част не мога да купя,предлагат ми цели карбуратори само...Утре ще му взема и ревизионен комплект :11
Ето за тази пружинка вътре,малката става въпрос,ще се радвам някой да помогне...
Изображение
Ето и карбуратора как светна след няколко пъти минаване с обезмаслител,киснене няколко часа в кофата с обезмаслител и за финал минаване с водоструйка:
Изображение
Изображение
Изображение

Последна промяна от toshara на Вто 18 юни 2013 9:35, променено общо 2 пъти.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Вто 18 юни 2013 9:33

Пробвай фасунка от преден мигач на голф3 венто.Нагрей тази медната биметална пластина на карбуратора със запалка и сам ще разбереш как трябва да я поставиш :wink

Последна промяна от golfmk1 на Вто 18 юни 2013 9:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Вто 18 юни 2013 9:36

И нещо интересно за американските стопчета - някои от фасонките са с крушки с двойни жички(като Ладовите :icon_lol),но не знам къде трябва да са - дали от външната,или от вътрешната секция?Предполагам от външната,а и там визуално би изглеждало по-добре да светят габаритите и да светне и другата жичка при натискане на спирачката :rolleyes

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Вто 18 юни 2013 9:42

golfmk1 написа:Пробвай фасунка от преден мигач на голф3 венто.Нагрей тази медната биметална пластина на карбуратора със запалка и сам ще разбереш как трябва да я поставиш :wink

Тя ми е ясна,виж пружинката вътре в корпуса,нея се чудя как трябва да я сложа :rolleyes

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Вто 18 юни 2013 9:48

Върни се в “Моят Volkswagen”