Колеги имам нужда от съвет. Днес както си карах,минах през някаква дупка и малко след това на таблото светна сигнала на АБС-а и на АСР-а,това от какво може да е
maratonkata написа:Колеги имам нужда от съвет. Днес както си карах,минах през някаква дупка и малко след това на таблото светна сигнала на АБС-а и на АСР-а,това от какво може да е
За ABS-а не се притеснявай колега, при мен светва при по рязко натискане на спирачките от сорта на 3-4 пъти и след няколко часа или след ден изгасва сам.
Не е на резба! Вдигни маншона и ще видиш една скобичка. Тя стяга 4 малки крачета, които са част от самата топка. Отхлабваш скобата и топката излиза нагоре ;)
Колеги спешно ми трябва майстор някъде из София. Да качат колата на компютър да я прегледат,че от два дни лампите на АБС-а и АСР-а светят. По едно време ги оправих ама после пак почнаха да светят.
А тук нека се похваля с две "готини" драскотини на предния капак от преди малко.Явно някой се е опитал да ми остави някакво съобщение.Някой ако може да препоръча някаква паста за полиране,целият съм ухо ;)