Golf MK2 Edition One
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: Golf MK2 Edition One
Трябва да върти..
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Да не му даваш ток само на бобината? :) къде изхвърля бендикса ?
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Доколкото знам е голяма грешка да пробваш фолксвагенов стартер извън мястото му - хвърля бендикса или го троши,защото при завъртане той свободно си излиза напред,тоест няма какво да го държи - като си търсех стартер на 2-3 морги ми отказаха да ги пробвам извън мястото им точно поради тази причина 
Слагай го,и ако имаш късмет тоест не си го довършил като си го пробвал извън мястото му,ще си завърти.

Слагай го,и ако имаш късмет тоест не си го довършил като си го пробвал извън мястото му,ще си завърти.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Интересно, ще го пробвам, но си мисля, че като легне оста във втулката и всичко се изправи и дойде на мястото, няма да има проблем. Просто няма причина да не ще да работи. Свалих си го напълно работещ. 

- iliankocov
Радостен съм да споделя, че колата запали
Стартерът си дойде на мястото, втулката в скоростите е сменена, всичко е както трябва. Може би цялата работа е дошла от това, че оста, която излиза от стартера е стояла леко усукана като не е била центрирана и затова не е искало да върти. Преди няколко дни чух как пали 1.6 двигател, а той май е със същия стартер, и много ме изкефи. Е при мен не е същия ефект и не знам на какво се дължи, но определено съм доволен. А най - хубавото е, че ръждивата гадна "смрад" я няма вече и всичко е все едно излиза от магазина. Корпуса е пясъкоструен, боядисан в черно и лакиран, а предната част е пясъкоструена и лакирана. Стана все едно сега е излязъл от завода
Предстои ми събирането на алтернатора, защото още чакам момчето да ми боядиса средната част. Много скоро ще има и снимки :)
една загадъчна снимка

Забравих да кажа, че съм изключително благодарен на Toshara и ZeroCool за помощта, която ми оказаха - супер сте момчета
п.п. утре съм на покупка за шпонка, незнайно защо алтернатора няма, и нитове за ключалката на предния капак
и една малка загадка :)

следва продължение :)

една загадъчна снимка

Забравих да кажа, че съм изключително благодарен на Toshara и ZeroCool за помощта, която ми оказаха - супер сте момчета

п.п. утре съм на покупка за шпонка, незнайно защо алтернатора няма, и нитове за ключалката на предния капак
и една малка загадка :)
следва продължение :)
- toshara
Браво,казах ти че ще стане
Който не е разбрал - VW стартер на който отпред оста му е свободна да не се пробва директно на акумулатор,че хвърля бендикс или в по-лошия го троши
В случая на Илиян само го е изплювал.Когато оста отпред има къде да се държи,всичко си е наред.

Който не е разбрал - VW стартер на който отпред оста му е свободна да не се пробва директно на акумулатор,че хвърля бендикс или в по-лошия го троши

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Генератора колкото и да ти е странно няма шпонка макар, че има място за такава 

- ZeroCool
- Контакти:
toshara написа:Браво,казах ти че ще стане![]()
Който не е разбрал - VW стартер на който отпред оста му е свободна да не се пробва директно на акумулатор,че хвърля бендикс или в по-лошия го трошиВ случая на Илиян само го е изплювал.Когато оста отпред има къде да се държи,всичко си е наред.
Аз съм си въртял стартера неколко пъти на земята.....и бендикс не съм трошил от това...
А за изхвърлянето отпреде има една зегерка принципно, де прилича на шайба. Та тя е за това.
- toshara
Да де,но до колкото знам ако бендикса стигне до нея може да е фатално,така че най добре да не пробваме 

- ZeroCool
- Контакти:
toshara написа:Да де,но до колкото знам ако бендикса стигне до нея може да е фатално,така че най добре да не пробваме
E кво да му стане? Като е сложен на скоростната кутия къде отива бендикса?
Така като гледаш.....ви вмомента не какво знаеш, а какво някой си ти казвал.
Обясни каква е разликата дали ще изкача докато е кожуха на скоростите или на земата, аз седя мисля гледам го.....и не ми идва на акъла кво мое му стане, щото то е същото
- iliankocov
ZeroCool написа:toshara написа:Да де,но до колкото знам ако бендикса стигне до нея може да е фатално,така че най добре да не пробваме
E кво да му стане? Като е сложен на скоростната кутия къде отива бендикса?
Така като гледаш.....ви вмомента не какво знаеш, а какво някой си ти казвал.
Обясни каква е разликата дали ще изкача докато е кожуха на скоростите или на земата, аз седя мисля гледам го.....и не ми идва на акъла кво мое му стане, щото то е същото
Стига със спора де... При мен нищо не му стана, но просто не искаше да върти, защото имаше усукване. Важното е, че сега всичко е "ток". Поздрави!
п.п. Ако има някой в експото днес, да пише лично, за да се разберем :)
- ZeroCool
- Контакти:
няма стиг въпроса требв се реши......щото е като оня "не си палете колата на скорост щото мое да пресночи зъб, да счупи коляновия вал или да гръмне газовия изпарител"
мразя да пиша от скапания си телефон
мразя да пиша от скапания си телефон
- toshara
Не го твърдя аз,но ми звучи логично да е така.Не съм спорил и не искам да споря с никого 

- iliankocov
Някой знае ли какво пише на лепенката на капака на клапаните и къде мога да намеря нова, че моята е ужасна?
Също така търся здрав и работещ детонационен датчик, защото моят е напукан, а изолацията на кабела се рони цялата
Също така търся здрав и работещ детонационен датчик, защото моят е напукан, а изолацията на кабела се рони цялата

- toshara
След малко ще сляза до гаража да ти я снимам,имам я цяла на един капак
Ако държиш на оригинална лепенка си давай на ЛС данните и ще я получиш барабар с капака
ЕDIT:

ЕDIT:

Последна промяна от toshara на Нед 30 юни 2013 20:24, променено общо 1 път.