Оглед на АЕЛ Ауди А6 Ц4 Русе

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Оглед на АЕЛ Ауди А6 Ц4 Русе

Мнениеот Милослав » Вто 02 юли 2013 8:14

Дали някой може да погледне едно АЕЛ-че в Русе?

Това е колата: http://www.cars.bg/c303123

Интересува ме всичко - течове по мотор и ГНП, окачване, гуми, джанти, грешки на климатроника, неговата работа като цяло, двигател, трансмисия, състояние на салона, на копчета, на мокет, ел стъкла и огледала дали бачкат, прибиране на огледалата, фарове за мъгла, рефлектори на фаровете, наличие на зимни гуми с джанти, ръжди, работа на двигател, наличие на кучкарника и щората на багажника, кога е обслужвана, с какво масло, с какви ремъци, кои ремъци, кои ролки, кожа на скоростния лост, дисплея на климатроника, подсветки на табло, гумените лайсни на вратите - всичко, всичко.

Като цяло за тая цена колата трябва да е като излязла от завода, знам от телефонния разговор че е перфектна, че е внасяна от Италия, имам снимки на корите на вратите и тези от обявата.

Пускам темата с идеята някой да мине да я огледа на място.
В последно време се нагледах на всякакви кошове, които по телефона са перфектни, а не ми се бие път до другия край на България, за да седна да нагрубя някой продавач на живо.

Колата я търся за мене си, а аз съм много капризен и разни драскотини особено вътре ме побъркват, неработещи копченца и лъжещи собственици също.

Ако някой ми нащрака и детайлни снимки, ще е супер

Много благодаря на отзовалите се, обещавам да почерпя по биричка, ако се стигне до сделка на място, ако не някъде по света.

ПС Не съм сигурен дали темата не е за друг под-форум, но там ми се стори че се иска само мнение за определен автомобил, тука предполагам че ще се види от повече потребители. Ако съм объркал, сполайте и местете :love.vwclub

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Оглед на АЕЛ Ауди А6 Ц4 Русе

Мнениеот Теодор » Вто 02 юли 2013 8:42

Милославе само от снимките интериора ми се вижда доста захабен а на живо не ми се мисли как ще е :rolleyes

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 02 юли 2013 8:50

На мен не ми се струва доста захабен, но снимките винаги лъжат :th_up :th_up
Та, затова издирвам някой, който да ме откаже от тази кола, а в противен случай ако се окаже както каза този човечец по телефона, да ходя да си я докарам ...

Ако се окажеш прав за салона - не е моята и това е :surrender :surrender :surrender

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 02 юли 2013 8:57

Дано съм лош пророк но съм сигурен че няма да ти хареса :redface

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Вто 02 юли 2013 9:25

Сигурно си видял, но виж покрай ръчката за отваряне на врата - шофъорската колко е захабено. Аз с удоволствие бих отишъл обаче не съм чак такъв експерт и може да ти сбъркам работата.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 02 юли 2013 9:37

Пецата знайнайнай... :mhihi ,ако искаш и тел. мога да ти дам,това е твоя човек icon_idea

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 02 юли 2013 10:06

Митяяяя, а дано я види темата, не искам да притеснявам хората по телефон, да им звъня да ги карам някакви неща да правят, да ги тормозя :).

Много мерси, ако не се намери, кой да я види или ако Петко не види темата може в краен случай да му се обадя. Мерси :beer

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 02 юли 2013 10:22

Freakylol написа:Сигурно си видял, но виж покрай ръчката за отваряне на врата - шофъорската колко е захабено.

Абсолютно всички са така и не е само шофьорската врата. Има някакво гадно покритие, което още на 5-та 6-та година почва да се люпи.

Тъй като са с доста дълги муцуни доста често ги подпират отпред. Тази обаче е изпъната на конец, а подвярвайте ми знам как изглежда ако е подпряна решетка или броня. Моята я беше карала жена :mhihi :mhihi :mhihi

Това, което ми дава добро впечатление, е че педалите имат още доста грайфер. Това не пречи да е минала милионче предимно с държане на газта по някоя магистрала.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 02 юли 2013 10:47

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Само шофьорската е захабена така ...

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 02 юли 2013 11:10

Милослав написа:Митяяяя, а дано я види темата, не искам да притеснявам хората по телефон, да им звъня да ги карам някакви неща да правят, да ги тормозя :).

Много мерси, ако не се намери, кой да я види или ако Петко не види темата може в краен случай да му се обадя. Мерси :beer

Щом на теб ти е неудобно на мен НЕ :mhihi :mhihi ,чух се с Пецата няма ядове ,но най-рано събота ако не ти е проблем
Драсни му едно ЛС и му обясни какво да ти гледа icon_idea

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 02 юли 2013 11:36

MITKO_DVD написа:
Милослав написа:Митяяяя, а дано я види темата, не искам да притеснявам хората по телефон, да им звъня да ги карам някакви неща да правят, да ги тормозя :).

Щом на теб ти е неудобно на мен НЕ :mhihi :mhihi ,чух се с Пецата няма ядове ,но най-рано събота ако не ти е проблем
Драсни му едно ЛС и му обясни какво да ти гледа icon_idea

Аууууу, Митя :)
Що занимаваш човекО, ве, може да си е зает.

Огромно мерси. Сега ще му пиша.

ПС МЕРСИ за местенето.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 02 юли 2013 20:55

Макар да знам, че Пецата ще свърши работа, можеш да питаш и Ели Павлова - тя и Камен (мъжо й) ги познават по автокъщите (ако е такъв случая).

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Вто 02 юли 2013 21:02

това на вратата става като си държиш ключовете с раката която дърпаш ръчката,имам желание да ти помогна но не се смятам за достатъчно компетентен.Знам къде е снимана ако я засека ще ти направя няколко папарашки снимки.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 02 юли 2013 21:22

Благодаря, Добри и 1z, предполагам че Петко ще свърши работа, доколкото разбирам в събота.

Ако някой се отзове по-рано може да го отмени :)

Искам да я разбера час по-скоро тази кошничка на какво дередже е и да си правя сметка да я прибирам или да се ориентирам към друго. Просто другата седмица ми става рЕзко много натоварено и ми се иска да приключа сагата тази, но да видим ....

Потребителски аватар
Теодор
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 09 юли 2013 13:40

Какво стана :question

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”