Това е колата: http://www.cars.bg/c303123
Интересува ме всичко - течове по мотор и ГНП, окачване, гуми, джанти, грешки на климатроника, неговата работа като цяло, двигател, трансмисия, състояние на салона, на копчета, на мокет, ел стъкла и огледала дали бачкат, прибиране на огледалата, фарове за мъгла, рефлектори на фаровете, наличие на зимни гуми с джанти, ръжди, работа на двигател, наличие на кучкарника и щората на багажника, кога е обслужвана, с какво масло, с какви ремъци, кои ремъци, кои ролки, кожа на скоростния лост, дисплея на климатроника, подсветки на табло, гумените лайсни на вратите - всичко, всичко.
Като цяло за тая цена колата трябва да е като излязла от завода, знам от телефонния разговор че е перфектна, че е внасяна от Италия, имам снимки на корите на вратите и тези от обявата.
Пускам темата с идеята някой да мине да я огледа на място.
В последно време се нагледах на всякакви кошове, които по телефона са перфектни, а не ми се бие път до другия край на България, за да седна да нагрубя някой продавач на живо.
Колата я търся за мене си, а аз съм много капризен и разни драскотини особено вътре ме побъркват, неработещи копченца и лъжещи собственици също.
Ако някой ми нащрака и детайлни снимки, ще е супер
Много благодаря на отзовалите се, обещавам да почерпя по биричка, ако се стигне до сделка на място, ако не някъде по света.
ПС Не съм сигурен дали темата не е за друг под-форум, но там ми се стори че се иска само мнение за определен автомобил, тука предполагам че ще се види от повече потребители. Ако съм объркал, сполайте и местете