petko5 написа:...
Работи се усилено, бяха стигнали до завоя с бетонните блокове(или поне там им е лагера).
.........!
Еба усилената работа
,демек не се напрягат много 
petko5 написа:...
Работи се усилено, бяха стигнали до завоя с бетонните блокове(или поне там им е лагера).
.........!
,демек не се напрягат много 
skro_men написа:Преди около десетина дни постнах няколко думи за тежките условия за пътуване, за изправяне на завоите чрез виадукти и за тунел под Петрохан. В името на цензурата всичко беше изтрито от модератора. Днес чета в нета, че има катастрофа при Манастирище. Завоят там е доста опасен. Въпросът е, дали модераторът сега се чувства неудобно, че е изтрил думи касаещи подобряване на условията за пътуване. Ако има малко съвест нека върне изтритото обратно във форума. Диалогът за този този път трябва да започне отнякъде и то с най-голяма сериозност. Минаващите през Петрохан сме почти едни и същи и трябва да отстояваме интересите си. На лъжите за рехабилитация и разширяване на пътя вече едва ли има някой, който да им вярва. Три години не можаха да асфалтират и разширят пътя, а сега щели да го направят до средата на август, т.е, готвят се да претупат нещата. И в следващите 30 години ще се оправдават, че е имало рехабилитация. А обиколното на Берковица защо забравят? Нали и то е предвидено към тази рехабилитация? И него ли ще направят до средата на август? А защо не разшириха мостовете от Берковица към Монтана - те са правени преди много години за каруци? Така че, модераторът нека върне изтритото и да се започне диалог и ангажиране на широката общественост по въпроса за този път, а не само да броим дупките.

Отговорът е, че модераторът не се чувства неудобно, защото едва ли точно твоите писаници щяха да предотвратят катастрофата.skro_men написа:Преди около десетина дни постнах няколко думи за тежките условия за пътуване, за изправяне на завоите чрез виадукти и за тунел под Петрохан. В името на цензурата всичко беше изтрито от модератора. Днес чета в нета, че има катастрофа при Манастирище. Завоят там е доста опасен. Въпросът е, дали модераторът сега се чувства неудобно, че е изтрил думи касаещи подобряване на условията за пътуване.
Сигурно има, но едва ли ще се случи.skro_men написа: Ако има малко съвест нека върне изтритото обратно във форума.
Тук модераторът е на мнение, че диалог не е нужен, а по-скоро конкретни действия и мерки. Модераторът също така смята, че чесането на езици по форумите не попада сред плодотворните дейности, които биха довели до някакъв положителен резултат.skro_men написа: Диалогът за този този път трябва да започне отнякъде и то с най-голяма сериозност.
Щом са казали е редно да се види първо и какво ще се свърши...skro_men написа:Минаващите през Петрохан сме почти едни и същи и трябва да отстояваме интересите си. На лъжите за рехабилитация и разширяване на пътя вече едва ли има някой, който да им вярва. Три години не можаха да асфалтират и разширят пътя, а сега щели да го направят до средата на август, т.е, готвят се да претупат нещата.
Отговорите на тези въпроси едва ли ще се получат точно тук. Има институции, на които могат да бъдат зададени при желание от страна на автора да направи нещо повече от чесане на езици по форуми.skro_men написа:И в следващите 30 години ще се оправдават, че е имало рехабилитация. А обиколното на Берковица защо забравят? Нали и то е предвидено към тази рехабилитация? И него ли ще направят до средата на август? А защо не разшириха мостовете от Берковица към Монтана - те са правени преди много години за каруци?
Както вече написах, модераторът е убеден, че с диалог във форума на VWclub освен безкрайни полемики нишо друго няма да се постигне. Щом авторът желае да постигне нещо - нека направи нещо по същество и след това нека напише тук какво е направил. Тук не е говорилня. Като пример мога да покажа тази тема: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=270583skro_men написа:Така че, модераторът нека върне изтритото и да се започне диалог и ангажиране на широката общественост по въпроса за този път, а не само да броим дупките.
skro_men написа:Модераторе, не правя нито политика, нито подписки. Колкото до чесането на езици и ангажирането на иституции, погледни писаното от мен на страница 42 от 03.05.2012 г. и на страница 48 от 14.10.2012 г. И знаеш ли какво? Като типичен представител на Северозапада директно ти казвам, че не желая да ми определяш какво да пиша и какво да не пиша. Не желая да ме подтискаш по силата на това, че ти си модератор, а аз съм само обикновен потребител. Изгубих интерес към форума и искам да си залича регистрацията. Огледах си профила и настройките, но не видях предвидена опция за заличаване на регистрация. Затова, ако обичаш, кажи ми къде е тази опция, за да си изтрия регистрацията и да напусна форума.

skro_men написа:...

К.Одаджийски написа:Някои се радват, на мен ми е все едно, бях си свикнал с дупките и бавно изпреварващите в десен завой, сега като го оправят и ще се почнат едни нервни гонки, не ми се мисли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта