като за начало да вметна, че Бу-то е Голф 3, 1.6 АЕК, 101 к.с., 95г., кара се само и единствено на бензин.
От доста време насам ми прави впечатление един много странен факт - когато колата загрее изгорелите газове миришат на въглища

Като цяло имам някои други проблеми от сорта на:
- неуспешно палене на топъл мотор и доста топло време навън;
- придръпване след като мотора е загрял и вдигна над 3к оборота, след това като натисна по-рязко гаста и тогава притриса, като е настъпя над 3к оборота отново няма проблеми следващите няколко минути (говоря за градско каране);
-съответно и тоя аромат на въглища - колкото по горещо е времето толкова по-силно мирише, няма пушеци, ауспуха ми е чист отзад, смисъл, че се вижда самия метал от вътрешната страна - няма почти никакви зацапвания.
Знам какво е качеството на горивата в БГ, но се предполага, че като карам с малко по-скъпите (много рядко слагам от най-обикновения) няма да са толкова зле като евтинджосите, а и зареждам само от известните вериги бензионостанции, само един път преди две години ми се наложи да сложа от някаква измислена, но нямах избор, едва ли обаче на това се дължат тия проблеми.
Многократно е закачана на диагностика и все си е ОК

Някой от вас срещал ли е подобни феноменални истории с возилото си?
Моля помагайте :)
Благодаря предварително.