Вече всеки автотърговец знае къде в България претапицирват автомобилни табла и обличат отворени еърбеци срещу сумата от 300 до 500 лв.
Между 50 и 80 лв пък струва изчистването на Crash датата и поставянето на резистори на мястото на пиропатроните и отблокирване на коланите.
Това ще е цената на нечий живот.
ДОКОГА питам аз ?
Отвратителното е, че "майсторите" изпипват все по-добре творенията си и става почти невъзможно за разпознаване дори и от човек, който разбира.
Е няма ли най-после някой да направи нещо ? Аз съм говорил с полицията и прокуратурата, но и от двете институции, не можели да направят нищо !

ДО КОГА ПИТАМ АЗ ?
Представяте ли си как давате спестяванията си , за да закупите по-нов автомобил, който с високото си ниво на безопасност, което предлага, би трябвало да ви предпази, а се оказва, че жена Ви е с премахнат далак и бере душа в реанимация, а дъщеря ви лежи потрошена на съседното болнично легло, само защото някой е решил, че може да спечели за сметка на Вашият живот .
ДО КОГА ?
Явно е, че тези които го правят, нямат съвест. Знае се , че стават и все повече.
Мисля, че е време нещо да се направи ! За някой "после" , може да е твърде късно !