пп За вървене не съм съгласен ,че не можеш да изпревариш,напротив доста пъргав е ,но откакто се качих на Реното .............!!

По цвета на таблото не може да се познае дали колата има някакви екстри или не.javor_bg написа:Колеги, искам да ви попитам дали случайно знаете дали ABU-тата с белите километражи имат ABS ?
joker написа:С извинение за спама....но един обективен показател...вижте откога се върти темата.Хората продължават да карат ABU-та и то с добри отзиви...."чайник" или не но славата му на най-икономичен,здрав и пъргав за икономичността си ДВГ си остава....
rokera671 написа:Колегата Мунс го е казал много точно както винаги .Няма спор ,защото и мой приятел -майстор ,който е правил ремонти на такива мотори ми каза същото.Ремонта на АБУ то е много скъп ,особено буталата.
Интересно ,че водната помпа никога не я смених за тия 100 000 и съм нямал проблем .Нито с маслена помпа.Компресията ,някъде към 170 000 км ,беше 14-14-14-13,5.Пак опираме до собственика а не до машината.
Верно ,че лятото при високи температури и по дълъг преход ,и по баири най вече си вдигаше температура ,но не се е окотил и нищо му няма .Едно се кефя сегасегашната ми кола като залепи 90 градуса и не мърда !!Със здраве и си карайте АБУ тата ,без да ви пука
!Километрите които съм цитирал на 100% не са реални като на всяка една кола.Това вдига още летвата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 149 госта