Айде малко да си ъпна темичката за който му е интересно. Макар да нямам почти никакво време за колата, гледам да не я оставям в застой. Смених някои неща по нея:
-гарнитурата на капака на клапаните, старата за 2 години си е свършила курса
-взех 2 гуми за отпред със същия размер в доста по-добро състояние от старите, които даже бяха и различни.
-смених задните накладки, щото имаше едно неприятно стържене отзад отдясно.
-намерих си доста липсващи пластмаски по интериора и екстериора включително и капачка на газта.
-нямах време да свалям целия салон, за това с 2 флакончета препарат за тапицерии почистих седалките и корите на вратите - останах доста доволен от резултата, доста мръсотии излязоха а и замириса на чисто вътре.
-оправих и един от най-дразнещите проблеми - кората на шофьорската врата + прозореца. Вече мога удобно да си слагам ръката а и ужасното дрънчене го няма вече
-поръчах си от колегата xm_net нов сгъваем ключ, понеже бях с 1, втория го изгубих като купих колата още и сега съм много доволен
Ето и малко снимки:

- кл.jpg (6.07 KиБ) Видяна 2235 пъти
Искам да докарам колата в напълно оригинален вид до пролетта и после влиза за боя. По интериора всичко е си е на мястото вече освен топката за скоростния лост и едно радио gamma 3. Знам колко ще е трудно намирането на тези неща, но все пак ще стане. Ако някой може да помага ще съм много благодарен! По екстериора остана една здрава предна броня и приключвам с търсенето на части. До края на месеца ще си поиграя с двигателния отсек и багажника за да станат като аптека, както и ще махна фолиото от прозорците. И последното което е джетата ще бъде заменена в ролята си на ежедневка от Passat B5, но повече инфо по-нататък, в момента избирам