Mishonti написа:От доста време не съм писал тук като гледам, нека да вдигна малко темата с това че колата се продава:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=389391
Нищо правено няма по нея, освен нормалното - смяна на консумативи. И хич не ми се разделя с нея за тази символична сума, но просто ще взимам по-нова кола. По-интересното обаче е, че няма никакъв интерес към нея, хората не ми звънят - кво остава да дойдат да я гледат. Тук-там ако се обади някой заблуден и разбере че е автоматик и се отказва.. Не знам защо всеки го стряска толкова много този автоматик.. Само един ми се обади от Варна и каза че точно такава си търси и на въпроса: Ще ми намалиш ли малко от цената?/от 1100лв, така е обявена в интернет/ аз му отговорих: Да, може 100-150лв да падна, но трябва да говорим на място.. Той каза ОК супер, ще дойда да я взема след няколко дена.. Обади ми се събота сутрин и ми каза че тръгвал към Бургас, до няколко часа се видяхме, хареса колата и като се стигна до момента с парите, пича ми извади точно 720лв и ми обяви, че няма повече и другата седмица аз трябва да отида до Варна да я прехвърлим за моя сметка.... Тия хора подиграват ли се не знам, та не спря да ме занимава после да я купувал, заради мен бил изгорил 30лв нафта да дойде.. Нямам думи, надявам се да се появи някой, който ще я оцени и ще си я кара, колкото и да е стара :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта