Мебели Gatto впечатления отзиви отстъпки ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lubecku
Автомобил: mk3
Двигател: ABF
Контакти:

Мебели Gatto впечатления отзиви отстъпки ?

Мнениеот lubecku » Вто 23 юли 2013 9:21

Та спрял съм се на един огромен ъгъл с лежанка на въпросния производител Gatto ,ако се сещате предлагат ги в технополис при бизнес парка, та не намерих никъде нито сайт на производителя нито преки впечатления на някого от тази фирма ,единствено в БГ мама имаше два три реда ,но нищо по конкретно ?
Идеята ми е някой ползвали техни мебели, има ли преки впечатления , или случайно някой във фабриката с някоя приятна отстъпка :mhihi че 2500 за диван не ми допада много като идея но е решено вече :screwy

Потребителски аватар
altray
Автомобил: VW High Up
Двигател:

Re: Мебели Gatto впечатления отзиви отстъпки ?

Мнениеот altray » Сря 24 юли 2013 8:40

Сайта им е gattobg.eu но като гледам не работи. Цената е ОК важното е да ти харесва по-малко от жената :). Само че не знам дали работят добре.
Избери дамаска с по добро качество ( да ти покажат колко цикъла на сядане и дават производителите ). Избрал си голям диван - нямаш нужда от механизъм за легло ( с него става сядането твърдо, сякаш си на друг диван ).

Потребителски аватар
lubecku
Контакти:

Мнениеот lubecku » Сря 24 юли 2013 9:27

Не механизъм за легло не искам, това с циклите ми харесва не го знаех стига да могат да дадат актуална информация, държах да е някакъв плат това с кожата не ми допада :wink , имаш ли някакви впечатления от конкретен тип дамаска или плат :gruebel Скапания сайт не работи цял ден вчера търсех актуални снимки ама :banghead греда.

Относно цената, всеки си има приоритети държа да ме слуша известно време диванчето, като за качествен мебел ако някога ви се наложи то тези парички няма да ви стигнат със сигурност.

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Сря 24 юли 2013 9:40

:mhihi "Случайно" ми се наложи преди няколко месеца да си обзаведа новозакупения апартамент и "случайно" и аз се оглеждах за дивани/ъгли по едно време. В крайна сметка си взех един, немско производство, 3x2m за 750лв. :Mr Green Fun Друг колега си поръча нещо от сорта на тва твоето 4х3 ли 5х3 ли беше, бе голямо животно си беше. Ама го поръча при едни пичове тук в София и му излезе 1000 и малко :Mr Green Fun

Па ти се изхвърляй с дивани колкото щеш, вземи ако искаш и за 10 000лв., кинтите са си твои :mhihi

Потребителски аватар
lubecku
Контакти:

Мнениеот lubecku » Сря 24 юли 2013 9:48

Качеството си има цена, пак повтарям че за качествена мебел не сглобена тук от най тънкаж мдф и китайски платове от митницата , ами направена от хора които се занимават само с това в някоя бяла държава то 1300 400 евро е сравнително ниска цена. Погледни жабарите или дори толко комерсиалната икеа какво ще ти предложи и не се опитвай в последствие да ме убеждаваш че няма разлика в качеството :screwy

това ''случайно'' е от контекста :deal

Потребителски аватар
altray
Автомобил: VW High Up
Двигател:

Мнениеот altray » Сря 24 юли 2013 10:21

Аз доста чаках да си купя мечтания модел но след две години без мека мебел жената ме натири и си поръчах в Станков за 2400 лв( преди години като студент работех там ). Избрах си немска дамаска, забравиха ме , забавиха ме та три месеца по късно съм на меко.
Не е това което искам но тъй като се занимавам с мебели от 15 години ще кажа че за 750 лв. хубава мека мебел няма. Както аз не разбирам от коли и ако ми кажеш че е някоя кола е с здрав двигател ... няма как да те оборя. IKEA конфекция средно качество ... съжалявам.
Прикачени файлове
IMG_083000.jpg

Потребителски аватар
xploda
Двигател:

Мнениеот xploda » Сря 24 юли 2013 10:39

altray написа:за 750 лв. хубава мека мебел няма...

Има, има :mhihi :mhihi :mhihi

altray написа:IKEA конфекция средно качество ... съжалявам.

Не, не, не е ИКЕА :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
lubecku
Контакти:

Мнениеот lubecku » Сря 24 юли 2013 10:56

няма смисъл да те убеждаваме в нещо от което явно нямаш ни най-малка представа :mhihi
за мен е грешка самото даване на голяма сума пари за ВЕЩ при положение че на другия край на света има хора който се борят за чаша ориза на ден и питейна вода, но това е съвсем отделна тема,
тогава когато си решил че ще купиш нещо качествено и то ще ти служи дълги години и ще се радваш на желания комфорт то не можеш да тъниш и да прокарваш селските си номерца и от всичко спестено ти правиш компромис с едно или друго, за което в последствие ще съжаляваш,

пак ти казвам за качествена мебел с подобни размери това са нищо пари, да не се изложиш на неподходящото място и време и да кажеш че си си купил хубава мебел за 350 евро :mhihi

Потребителски аватар
xploda
Двигател:

Мнениеот xploda » Сря 24 юли 2013 11:27

lubecku написа:за мен е грешка самото даване на голяма сума пари за ВЕЩ при положение че на другия край на света има хора който се борят за чаша ориза на ден и питейна вода

Викаш мебелите и колата не са вещ :mhihi :mhihi :mhihi

lubecku написа:тогава когато си решил че ще купиш нещо качествено и то ще ти служи дълги години и ще се радваш на желания комфорт то не можеш да тъниш и да прокарваш селските си номерца и от всичко спестено ти правиш компромис с едно или друго, за което в последствие ще съжаляваш

Уж е грешка даването на голяма сума пари, пък.... :mhihi Сам си противоречиш и не знаеш откъде те сърби, ма искаш хората да решат вместо теб :mhihi :mhihi :mhihi

lubecku написа:да не се изложиш на неподходящото място и време и да кажеш че си си купил хубава мебел за 350 евро :mhihi

Ти за мен не бери грижа, я съм си прецЕнил :mhihi :mhihi :mhihi Пък и на мен ми е простено, все пак съм с "евтина" мебел :mhihi :mhihi :mhihi Повече се притеснявай за себе си, да не се изложиш ти някъде, че ще се чудиш в чия дупка да се завреш после :mhihi :mhihi :mhihi че не са един или двама батките, дето се изхвърлят отвисоко и като се издънят се червят като девствени ученички видели к*р за първи път :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Сря 24 юли 2013 11:45

Аз съм със диван Gatto(кожен)... но ме е подарък.Работил съм с мебели и съм се занимавал с мебели Gatto-Цеха им се намира в Овча Купел старата част,близко до 66СОУ.
Сега за дивана-Продавали сме испански,италиански,български и китайски дивани....ами Gatto като качество и изработка могат да конкурират доста от скъпите италиански и испански модели които струваха по 4-5бона+!

Потребителски аватар
lubecku
Контакти:

Мнениеот lubecku » Сря 24 юли 2013 14:15

И аз разпитах познат занимавал се с изработка на мебели потвърди че държат някакво качество на изработката що годе все още. :th_up

Абе пич ти си изключително ограничен и не можа да се сдържиш да не изръсиш некъф байганясал овчарски цинизъм
на тема ученички и фалоси.... :screwy

Глей ся батка тънкач псевдо тЕрикат, уважавам мнението и постъпката ти с тая мдф-ска пейка дето си я мушнал в новия апарт, само защото народопсихологията ми е малко по близка от на теб и знам как 99% от действията на българина са подтикнати и съпътствани от вечна мизерия и недоимък, но не мисля да задълбавам защото виждам че ти е трудно да вдЕнеш за какво говоря, а относно дали чакам точно такъв като теб да реши вместо мен... :mhihi кажи честно повЕрва ли си :mhihi

Потребителски аватар
xploda
Двигател:

Мнениеот xploda » Сря 24 юли 2013 14:47

lubecku написа:Абе пич ти си изключително ограничен

Така си мислиш, щото си гладен :mhihi

lubecku написа:не можа да се сдържиш да не изръсиш некъф байганясал овчарски цинизъм
на тема ученички и фалоси.... :screwy

Тва беше циничен пример. Не, че съм очаквал отпослевидял, като теб да разбере тънката мисъл де :mhihi Просто уточнявам, че като те гледам имаш нужда да ти се обяснява :mhihi :mhihi Другото може да ти е излишно, ма сивото ти изостава доста :mhihi

lubecku написа:Глей ся батка тънкач псевдо тЕрикат

А, ама ти се погледна в огледалото :mhihi Така де, псевдо тЕрикат е именно гладен такъв, който тръгва да се изхвърля с диван струващ тройно по-скъпо от колата му :mhihi

lubecku написа:с тая мдф-ска пейка

Пак не позна :mhihi

lubecku написа:знам как 99% от действията на българина са подтикнати и съпътствани от вечна мизерия и недоимък

Викаш "я имам по 7 цифрена сума във всяка сметка, ама си карам В3-ка е така за кеф, па наследствения панел има сантиментална стойност за мен, затва си живеем в него" :mhihi Евала мутра :mhihi

lubecku написа:а относно дали чакам точно такъв като теб да реши вместо мен... :mhihi кажи честно повЕрва ли си :mhihi

Апфффф, през оня ми е кво чакаш и кво не :mhihi :mhihi Таки'а(нарочно ти пишем така, с някаква минимална надежда, че така може и да схванеш кво ти се пише), като тебе ги гледам всеки ден и сте ми ясни, като 2 и 2 = 4 :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 24 юли 2013 15:16

моля, особено колегата експлода, придържайте се към темата, че още съм нервен от снощи

Потребителски аватар
lubecku
Контакти:

Мнениеот lubecku » Сря 24 юли 2013 16:17

Да колата ми е точно отражение на материалното състояние ,преценил съм че тази кола мога да потдържам така както искам и че тя е най рентабилна за мен :th_up
Първо трябва да си купя скъпа кола и после хубава спалня диван и телевизор ли, ти някакво мерило за чисто материални човешки преоритети ли си :screwy

Понеже си изключително надъхан ще те помоля за да бъдеш адекватен на създалата се ситуация да ми обясниш чисто технически с какво е по добър дивана за който ми говориш, съответно какви предимства и недостатъци има той, надявам се да си технически аргументиран и подплатен :th_up

Бъди жив и здрав, всичко най-добро ти желая :th_up

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 24 юли 2013 21:56

оххх, аз не съм нервен, но още един оффтопик след две модераторски забележки ще доведе до неминуеми рестрикции :bishop

Върни се в “ОФФ-Топик - други”