Идеята ми е някой ползвали техни мебели, има ли преки впечатления , или случайно някой във фабриката с някоя приятна отстъпка
че 2500 за диван не ми допада много като идея но е решено вече 
че 2500 за диван не ми допада много като идея но е решено вече 
Скапания сайт не работи цял ден вчера търсех актуални снимки ама
греда.
"Случайно" ми се наложи преди няколко месеца да си обзаведа новозакупения апартамент и "случайно" и аз се оглеждах за дивани/ъгли по едно време. В крайна сметка си взех един, немско производство, 3x2m за 750лв.
Друг колега си поръча нещо от сорта на тва твоето 4х3 ли 5х3 ли беше, бе голямо животно си беше. Ама го поръча при едни пичове тук в София и му излезе 1000 и малко

altray написа:за 750 лв. хубава мека мебел няма...
altray написа:IKEA конфекция средно качество ... съжалявам.

lubecku написа:за мен е грешка самото даване на голяма сума пари за ВЕЩ при положение че на другия край на света има хора който се борят за чаша ориза на ден и питейна вода
lubecku написа:тогава когато си решил че ще купиш нещо качествено и то ще ти служи дълги години и ще се радваш на желания комфорт то не можеш да тъниш и да прокарваш селските си номерца и от всичко спестено ти правиш компромис с едно или друго, за което в последствие ще съжаляваш
Сам си противоречиш и не знаеш откъде те сърби, ма искаш хората да решат вместо теб
lubecku написа:да не се изложиш на неподходящото място и време и да кажеш че си си купил хубава мебел за 350 евро
Пък и на мен ми е простено, все пак съм с "евтина" мебел
Повече се притеснявай за себе си, да не се изложиш ти някъде, че ще се чудиш в чия дупка да се завреш после
че не са един или двама батките, дето се изхвърлят отвисоко и като се издънят се червят като девствени ученички видели к*р за първи път

кажи честно повЕрва ли си 
lubecku написа:Абе пич ти си изключително ограничен
lubecku написа:не можа да се сдържиш да не изръсиш некъф байганясал овчарски цинизъм
на тема ученички и фалоси....
Просто уточнявам, че като те гледам имаш нужда да ти се обяснява
Другото може да ти е излишно, ма сивото ти изостава доста
lubecku написа:Глей ся батка тънкач псевдо тЕрикат
Така де, псевдо тЕрикат е именно гладен такъв, който тръгва да се изхвърля с диван струващ тройно по-скъпо от колата му
lubecku написа:с тая мдф-ска пейка
lubecku написа:знам как 99% от действията на българина са подтикнати и съпътствани от вечна мизерия и недоимък
Евала мутра
lubecku написа:а относно дали чакам точно такъв като теб да реши вместо мен...кажи честно повЕрва ли си
Таки'а(нарочно ти пишем така, с някаква минимална надежда, че така може и да схванеш кво ти се пише), като тебе ги гледам всеки ден и сте ми ясни, като 2 и 2 = 4 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта