абе защо вечно трябва да се обяснявам и да ме карат да мисля някви немислещи.Ти като писах че съ мимал този проблем нещо да ти стана ясно?И защо да пълня темата с обяснения,я вземи ти помисли преди да пишеш с ....
Водата я хвърля щото прави въздушна възглавница и завира бързо.Или за теб трябва задължително ако хвърля вода да е пукнат блок?????
Не го отхвърлям като вариант,ама такива изказвания ме вбесяват.Преди да се огледа системата не може да се даде диагноза.Като идеш на лекар и кажеш "кашля" не ти казва"имаш рак".Тук трябват не мнения а тестове,най малкото да си види свещите и другото съм го написал 2 пъти.
Пак ще кажа,огледай си маркучето за подгряване на колекторите,аз имах там цепнатинка и смучеше въздух.Не знам как,кога и защо но колата загряваш е и си хвърляше водата от разширитела.Майсторите се насочиха първо към гарнитура,но го хванах по свистенето.Бях спрял и църкаше водичка на колекторите от където се изпаряваше моментално.Срязах маркучето понеже беше в края до скобата сцепено и вече 3 години нямам проблем.