Темите от Ауди форума, където се срвняват автомат и ръчка съм ги виждал.
За 330и по-бързо от 4.2 куатро с удоволствие ще прочета, ако споделиш.
Black-diamant написа:...
И да - мога да ти дам линк, на който също се твърди, че 330и 231 коня е по-бързо от 4.2 куатро 300 коня.
Black-diamant написа:2.7Т пък субективно ще е по-нервен и еластичен, заради двете турбини, но в ниските се очаква да бъде по-слаб /което не знам дали няма да бъде компенсирано от малката турбина, която би трябвало да надува още от нулеви обороти/.
myrshavija написа:Темата, която си посочил е за неосъществен старт между А6 4.2 куатро с ръчна кутия, което още не сме виждали повечето потребители ... и кола, която е по-реално да съществува.![]()
Кой е писал в темата, какъв опит има ... не е интересно за мен. Аз виждам какво е написано, не мога да им чета мислите или да преценя колко са компетентни в преценката си за старт, който никога не е осъществен. Просто примерът ти е ужасно несериозен.
Ако се осмелиш да кажеш, че това, което съм написал аз не е вярно, с удоволствие ще заложа две каси бира и ще повторим старта в рамките на седмица - не искам да се ангажирам с по-кратък срок, защото не мога да кажа с какво време разполага собственикът на Е46-цата.
Е
П.С. Разбира се, можеш да присъстваш и участваш, както и да доведеш публика, на които имаш доверие.
Нека не изключваме и възможността аз да съм пенсиониран инженер от Волфсбург ... момко, поспри с фантазиите - признавам, че имаш талант в тази дисциплина и по-нататъшни доказателства не са нужни!Black-diamant написа:Действително, стартът в цитираната тема не е осъществен. Но това не изключва възможността хората, които са взели участие в нея да са присъствали в множество подобни стартове и гонки, реализирани между идентични автомобили. ...
Пак питам - твърдиш ли, че това, което съм написал е невярно или умишлнено изкривено ... с неясно каква цел - да ми порасне пишката може би, като покажа, че падам на старта от кола с 60кс по-малко?Black-diamant написа:... Отново се поставя въпросът за познанството ти със собственика на Е46-цата и за нейното здраве. Кой гарантира техническата й изправност и изключителното желание и умение на шофьора да бие? ...
Моля те, припомни кои точно "реално състояли се гонки и определени клипове" отричам - паметта ми изневерява и не мога да си спомня! И да - очаквам да се приеме за вярно това, което казвам, най-малкото защото сам предлагам да го демонстрирам.Black-diamant написа:... Несериозно също така е да отричаш реално състояли се гонки и определени клипове и хора, а в същото време да искаш безусловно приемане на твоите версии във всеки един момент, на които малко хора биха кредитирали доверие и биха обявили за състоятелни ...
Ето и цитирано личното съобщение, което ти изпратих - всеки може да го тълкува както намери за добре и да прецени какво точно съм написал:Black-diamant написа:... Очаквам отново на лични съобщения да ми кажеш какъв особняк си и как всички модератори те толерират, поради което ме съветваш по-добре да не се занимавам с темата. Това явно трябва да има някакво предупредително-възпиращо въздействие спрямо мен и да формира у мен основателен страх, благодарение на който да не се осмелявам повече да пиша тук, под страх от наказание, при условие че не нарушавам никое правило на форума.
myrshavija написа:Между другото - всеобщото мнение във форума е, че имам проблем с общуването и съм толериран от модераторите - не си губи времето да се занимаваш с мен и моето заяждане!
Ама кои точно - може ли линкове?Black-diamant написа:...
Понеже ме помоли да ти припомня - припомням ти че отричаш реално състояли се гонки и стартове на хора от форума на тунинг и по принцип, ...
По-точно? За хората от ОНАЗИ тема ли говориш?Black-diamant написа:... именно на база личните си впечатления, поправяш други хора, които твърдят други факти. ....
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта