rokera671 написа:Колега ,след колко дена ти се обадиха ?
Нарушението е регистрирано на 23.05.2013, получих обаждане на 02.08.2013 (петък) и се разбрахме за 12.08.2013 (понеделник).
rokera671 написа:Колега ,след колко дена ти се обадиха ?
didkoltd написа:rokera671 както знаеш на автомагистрала ограничението е 140,а камерите там снимат над 163-164 км ,плюс това вярваш ли на километража си?При отчетена скорост на него 150 реалната ти е сигурно с 10 надолу ако не и повече!Едва ли ще ти пратят честитка !
vovo6808 написа:За Струмяни Благоевградско ли говориш колега.Къде е точно тази камера че аз често пътувам до там.
kokobul написа:Muku написа:
Въпроса ми е следния: Как снима камерата и радара в патрулка, която е "застанала на гюме" някъде?
По-точно техниката която видях вътре в колата беше от тези старите "квадратни" радари и закрепена към него кръгла камера. Та този радар като едно време ли засича и трябва да мине някакво време за да засече пак или е способен в рамките на 1 секунда да снима повече от един път?
Аз бих добавил като въпрос когато патрулката е перпендикулярно на пътя как ще ти снима номера ? ако това кръглото до правоъгълната кутия е камера де че само предполагаме засега .
да пишат само запознати без размисли и страсти на глас
Kovach написа:В Нови Пазар снимат на почти всички вход/изход на града, същата червена Астра. Също така Астра-та снима и в Плиска на излизане от Плиска в посока село Златна Нива (мен там ме щракнаха) в посока град Нови Пазар, в посока град Каспичан и посока Старините... Видите ли пак червена Астра паркирана в банкета отстрани, да знаете че снимат и до 5 работни дни ви идва честитка.
Muku написа:Здравейте колеги,
Първо искам да се извиня ако съм пуснал темата в грешния раздел или има отговор на въпроса ми някъде другаде във форума.
Въпроса ми е следния: Как снима камерата и радара в патрулка, която е "застанала на гюме" някъде?
По-точно техниката която видях вътре в колата беше от тези старите "квадратни" радари и закрепена към него кръгла камера. Та този радар като едно време ли засича и трябва да мине някакво време за да засече пак или е способен в рамките на 1 секунда да снима повече от един път?
TiL написа:Колеги някой знае ли дали има камери за скорост на магистралата Харманли-Свиленград? Хубав път, малко трафик... ако и камери няма ще е супер, че онзи ден минах бързо от там :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта