rokera671 написа:Колега ,след колко дена ти се обадиха ?
Нарушението е регистрирано на 23.05.2013, получих обаждане на 02.08.2013 (петък) и се разбрахме за 12.08.2013 (понеделник).
rokera671 написа:Колега ,след колко дена ти се обадиха ?

didkoltd написа:rokera671 както знаеш на автомагистрала ограничението е 140,а камерите там снимат над 163-164 км ,плюс това вярваш ли на километража си?При отчетена скорост на него 150 реалната ти е сигурно с 10 надолу ако не и повече!Едва ли ще ти пратят честитка !
vovo6808 написа:За Струмяни Благоевградско ли говориш колега.Къде е точно тази камера че аз често пътувам до там.

kokobul написа:Muku написа:
Въпроса ми е следния: Как снима камерата и радара в патрулка, която е "застанала на гюме" някъде?
По-точно техниката която видях вътре в колата беше от тези старите "квадратни" радари и закрепена към него кръгла камера. Та този радар като едно време ли засича и трябва да мине някакво време за да засече пак или е способен в рамките на 1 секунда да снима повече от един път?
Аз бих добавил като въпрос когато патрулката е перпендикулярно на пътя как ще ти снима номера ? ако това кръглото до правоъгълната кутия е камера де че само предполагаме засега .
да пишат само запознати без размисли и страсти на глас

Пред мен оня ден мина джип на червено ,ама оригинал червено !!На същият светофар до Технополис на влизане във Варна .Патрулка стои постоянно на околовръстното от гарата към стара гара ,на автомивката .Дали снима ,на знам .
Kovach написа:В Нови Пазар снимат на почти всички вход/изход на града, същата червена Астра. Също така Астра-та снима и в Плиска на излизане от Плиска в посока село Златна Нива (мен там ме щракнаха) в посока град Нови Пазар, в посока град Каспичан и посока Старините... Видите ли пак червена Астра паркирана в банкета отстрани, да знаете че снимат и до 5 работни дни ви идва честитка.
Muku написа:Здравейте колеги,
Първо искам да се извиня ако съм пуснал темата в грешния раздел или има отговор на въпроса ми някъде другаде във форума.
Въпроса ми е следния: Как снима камерата и радара в патрулка, която е "застанала на гюме" някъде?
По-точно техниката която видях вътре в колата беше от тези старите "квадратни" радари и закрепена към него кръгла камера. Та този радар като едно време ли засича и трябва да мине някакво време за да засече пак или е способен в рамките на 1 секунда да снима повече от един път?
TiL написа:Колеги някой знае ли дали има камери за скорост на магистралата Харманли-Свиленград? Хубав път, малко трафик... ако и камери няма ще е супер, че онзи ден минах бързо от там :)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 61 госта