Камерите в патрулките...

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Lupender
Автомобил: Audi A4 B9
Двигател: EA 288

Re: Камерите в патрулките...

Мнениеот Lupender » Пет 16 авг 2013 12:50

rokera671 написа:Колега ,след колко дена ти се обадиха ?

Нарушението е регистрирано на 23.05.2013, получих обаждане на 02.08.2013 (петък) и се разбрахме за 12.08.2013 (понеделник).

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 16 авг 2013 14:22

Ами ,остава да чакам .

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Нед 08 сеп 2013 17:40

rokera671 както знаеш на автомагистрала ограничението е 140,а камерите там снимат над 163-164 км ,плюс това вярваш ли на километража си?При отчетена скорост на него 150 реалната ти е сигурно с 10 надолу ако не и повече!Едва ли ще ти пратят честитка ! :th_up

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 08 сеп 2013 18:11

didkoltd написа:rokera671 както знаеш на автомагистрала ограничението е 140,а камерите там снимат над 163-164 км ,плюс това вярваш ли на километража си?При отчетена скорост на него 150 реалната ти е сигурно с 10 надолу ако не и повече!Едва ли ще ти пратят честитка ! :th_up

Няма засега ,Колега и явно съм се отървал там .Сега остава да чакам от с Струмяни .Казват ,че от други окръзи се бавят .

Потребителски аватар
vovo6808
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател: ABS 1992

Мнениеот vovo6808 » Нед 08 сеп 2013 18:35

За Струмяни Благоевградско ли говориш колега.Къде е точно тази камера че аз често пътувам до там.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 08 сеп 2013 18:58

vovo6808 написа:За Струмяни Благоевградско ли говориш колега.Къде е точно тази камера че аз често пътувам до там.

Да !На излизане в посока Сандански малко преди табелата за край на населено място .Ама и аз имам вина ,помислих ,че вече съм излязал от населено място .Бяха застанали в дясно ,аз ги видях ама намалих към 80 .А след малко видях табелата !!Каквото дойде ! :beer
пп Мобилна камера -полицейски автомобил .

Потребителски аватар
vovo6808
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател: ABS 1992

Мнениеот vovo6808 » Нед 08 сеп 2013 19:05

Ок.Благодаря колега.Аз товаря от самото Струмяни ама ще внимавам че знаеш ли може и в началото на селото да застанат. :beer

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokobul » Сря 11 сеп 2013 19:05

kokobul написа:
Muku написа:
Въпроса ми е следния: Как снима камерата и радара в патрулка, която е "застанала на гюме" някъде?
По-точно техниката която видях вътре в колата беше от тези старите "квадратни" радари и закрепена към него кръгла камера. Та този радар като едно време ли засича и трябва да мине някакво време за да засече пак или е способен в рамките на 1 секунда да снима повече от един път?

Аз бих добавил като въпрос когато патрулката е перпендикулярно на пътя как ще ти снима номера ? ако това кръглото до правоъгълната кутия е камера де че само предполагаме засега .
да пишат само запознати без размисли и страсти на глас :c010

Такааа като няма кой да ми отговори ще си отговоря аз :Mr Green Fun
На няколко пъти устройствата които е споменал колегата по-горе моя радар детектор* ги отразява ....
.....а няколко пъти мълчи явно са били изключени.
да споделят и други колеги с по нови детектори какво засичат и моделите с които са предполагам по нови от моя .

*Cobra 7000 много стар вече не се предлага

Последна промяна от kokobul на Сря 27 ное 2013 18:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Чет 12 сеп 2013 12:29

За всички пътуващи в региони Шумен, Нови Пазар и Каспичан. В Шумен снимат само на едно място - При влизане от главен път София - Варна (през кръговото движение) точно на входа на градските гробища зад автобусната спирка ако видите бяла Опел Астра да знаете че ви снимат ако не спазвате ограничението което е 40 km/h. Снимат в двете посоки така че внимавайте.
По главен път София - Варна минавайки покрай Каспичан също снимат долу на кръстовището (малко преди да се качите на магистралата за Варна) :smile Там снима Новопазарската червена Опел Астра, без надписи по нея от рода на полиция и др. Видите ли червена Астра паркирана отстрани на пътя, да знаете че снимат за нарушения от рода на скорост и неправилно изпреварване. Снимат и в двете посоки.
В Нови Пазар снимат на почти всички вход/изход на града, същата червена Астра. Също така Астра-та снима и в Плиска на излизане от Плиска в посока село Златна Нива (мен там ме щракнаха) в посока град Нови Пазар, в посока град Каспичан и посока Старините... Видите ли пак червена Астра паркирана в банкета отстрани, да знаете че снимат и до 5 работни дни ви идва честитка.

За чужбина ако някой знае дали и откъде идват честитки нека сподели. От Франция не идват, така че карайте спокойно, дано не ви хванат на место само, иначе снимки не идват от там. Внимавайте също ако шофирате във Франция без предпазен колан - глобата е 90 евро на ръка (може и с чек да се плати). За Неспиране на знак STOP глобата също е 90 евро и процедурата е същата - на ръка иначе има опасност да ви задържат докато платите. Аз лично платих за STOP-а 90 евро - не го видях, беше зад едни храсти и наистина не го видях... когато изкочиха от колата двама униформени, погледнах в огледалото за обратно виждане и там видях че има STOP. Платих си глобата и ме пуснаха да продължа. Дават и разписка :mhihi
От мен толкова засега, надявам се да съм ви бил полезен :smile

insert11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот insert11 » Пон 25 ное 2013 17:36

Както казва колегата '' Платих си глобата и ме пуснаха да продължа. Дават и разписка '' при нас може да раздават билетчета щот цените са променливи :mhihi

Потребителски аватар
Lupender
Автомобил: Audi A4 B9
Двигател: EA 288

Мнениеот Lupender » Сря 27 ное 2013 15:28

Последните 2 месеца често стои патрулна кола с мобилна камера в кв. Левски на Кочериново на Е79.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 01 дек 2013 19:33

Колеги ,нищо не ми е дошло засега ! :biggrin :bowdown Пред мен оня ден мина джип на червено ,ама оригинал червено !!На същият светофар до Технополис на влизане във Варна .Патрулка стои постоянно на околовръстното от гарата към стара гара ,на автомивката .Дали снима ,на знам .
пп Това ,че не ми дойде нищо не ме прави по безразсъден .Старая се да спазвам ,все пак с това си вадя хляба .Лека вечер на всички Колеги ! :beer

nanobanano
Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
Двигател: AHU 1997

Мнениеот nanobanano » Пон 09 дек 2013 19:56

Kovach написа:В Нови Пазар снимат на почти всички вход/изход на града, същата червена Астра. Също така Астра-та снима и в Плиска на излизане от Плиска в посока село Златна Нива (мен там ме щракнаха) в посока град Нови Пазар, в посока град Каспичан и посока Старините... Видите ли пак червена Астра паркирана в банкета отстрани, да знаете че снимат и до 5 работни дни ви идва честитка.

:smile

Онзи ден минах от там доста бързичко и бяха преди изхода на нови пазар с червената астра.Намалих като ги видях,но предполагам беше късно.Когато минах покрай тях се спогледахме едно хубаво и си теглихме по едни майни дето се вика :)

Потребителски аватар
kokobul
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokobul » Пет 13 дек 2013 20:06

Muku написа:Здравейте колеги,
Първо искам да се извиня ако съм пуснал темата в грешния раздел или има отговор на въпроса ми някъде другаде във форума.

Въпроса ми е следния: Как снима камерата и радара в патрулка, която е "застанала на гюме" някъде?
По-точно техниката която видях вътре в колата беше от тези старите "квадратни" радари и закрепена към него кръгла камера. Та този радар като едно време ли засича и трябва да мине някакво време за да засече пак или е способен в рамките на 1 секунда да снима повече от един път?

Как започна темата и къде отиде ?

dokit0
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот dokit0 » Пет 27 юни 2014 14:15

TiL написа:Колеги някой знае ли дали има камери за скорост на магистралата Харманли-Свиленград? Хубав път, малко трафик... ако и камери няма ще е супер, че онзи ден минах бързо от там :)

Камери няма, но понякога има патрулна кола под надлеза за град Любимец.

Върни се в “Пътеводител”