Темата е много обширна

nosex написа:...
Относно двигателите - при VW и Seat разбрах, че е добре да е 1.8 или 2.0 бензин. При Сценика 2.0 бензин, при Фиат Мареите комбита- там не знам, но гледам да е поне 1,8 бензин...
misho_GTI написа:аз ти препоръчвам да погледнеш фият мареа или 1.6 16в или 1.9jtd, единственото което е при тях е че окачването им е слабо и редовно се сменят носачи, други особенни проблеми не дават. 1.6 16в моторът е изключително здрав, но не много икономичен, аз карам такъв но във браво и разход градско 10 при нормално каране, а ако си го настхъпваш 11-12. извънградско 6.2-3 с не много леко каране. jtd-to също нее лощ мотор, на алфа 156 го имах и само дебитгомер съм сменял, други проблеми не съм имал.
stefan4o написа:Задницата е на торсион. Ако ще се взема този модел е хубаво някой, който знае какво да гледа да ви каже дали е ОК. Щото на старо почват от 200 лева, а новото окачване отзад струва мама и тате.![]()
Имам спомен, че се износваха някакви втулки, ако се не лъжа. Ако не се подменят навреме, заминава и торсионът. Колата става разчекната отзад.
DundyTheCroc написа:Сценика няма този проблем със задното окачване, не се рециклира заден мост на някакви километри като в моделите на Пежо, това го знам от човек, който кара такова и е монтьор. Проблема е, че колата много се накланя в завой и е адски нестабилна.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта