Никога не съм я виждал тая кола да не е лъскава и в такова състояние,това искам да кажа
Давай смело напред

toshara написа:Изглежда...странно![]()
![]()
Никога не съм я виждал тая кола да не е лъскава и в такова състояние,това искам да кажа![]()
Давай смело напред

А калниците каквито трябва ли са или станаха каквито трябва

.
По моторният отсек не е правено нищо, освен, че са сменени маркучите за пръскалките и са основно почистени казанчето за течност за чистачки и помпичката му.
Намерени са също така и 2-те липсващи лога BBS, както и капачетата за Sebring-а. Задната чистачка е върната в оригиналното си положение ( тук е момента да благодаря на моите приятели Brabus, Жоро Делчев и Sashobas, че ме просветлиха
) . Малко да кажа за боята. Има какво да се желае, не е на 100%, но зимата надявам се да я изпратя на някой истински майстор, за да оправи забележчиците по лака. Номерът на боята е LC3U и горещо го препоръчвам на някой, който е решил да пребоядисва, а не знае какъв цвят да избере

bbboiko2004 написа:Една снимка от аптеката :)

Уникален автомобил.Евала Илиянски....Радвам се,че се видяхме.Мястото го пазих аз 
toshara написа:Аз искам да знам кой ме е хванал в точния момент,че прибягах точно за 2секунди :D
Имам някоя друга снимка,по-късно ще ти пратя ;)

Потребители, разглеждащи този форум: goppa и 65 госта