И така, в крайна сметка колата беше на Узана. Къде готова, къде не - там беше. Искам да Благодаря на всички, които допринесоха за страхотната атмосфера.
- На Фолксваген клуб, че беше виновен да се осъществи това събитие.
- На Коко, че беше запазил място до страхотния голф
- На Иван, за подаръка, който ми даде.
- На ВСИЧКИ момчета от тая група, които направо ми напълниха душата с тяхните щуротии и по този начин направиха за МЕН този събор Незабравим!
- На Сашо, който отдели толкова много време, за да ми обясни кое как става
- На всички останали - БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!
Сега малко да кажа за колата. Беше събрана буквално в последния момент, като последните пластмаски и емблемки бяха наредени в 21часа на предишната вечер. Джантите бяха монтирани един час преди тръгване. Както се видя от всички, колата не беше готова на 100%, но дадох всичко от себе си, за да я завърша и да посетя събора. Малко резюме какво е постигнато до този момент, защото при 20 страници, все може нещо да е опуснато. Пък и от притеснение не можах да си представя колата като хората и съм сигурен, че почти нищо не се разбра оная вечер

Започвам по реда, по който вървяха нещата:
- Сменени стопове черно - червена Hella
- Поставена лайстна на лявата врата
- Оправяне на токовете по задната врата
- Сменени свещи
- Изпран салон
- Претапициран таван
- Монтирани предни и задни емблеми от 16V
- Намерени и възстановени джанти BBS RM 012
- Монтирани спирачки от Г60 на 280мм
- Намерен ГТИ пакет
- Намерени всички липсващи пластмаски в купето
- Рециклиране на алтернатор
- Рециклиране на стартер
- Възстановяване на моторния отсек в състояние, близко до оригинала
- Пълно обслужване на двигателя (вкл. Ремъци, ролки, масла, филтри, капачка, палец и т.н.)
- Смяна на температурен датчик
- Смяна на детонационен датчик
- Основно пребоядисване на купето включително фалцове, вратите и капаците отвътре.
- Пружини -40мм
- Направена ревизия на абсолютно цялата предница, задница и прочие. За щастие всичко беше подменено преди това вкл. окачването и цялата изпускателна система.
101% забравям нещо, което ще бъде допълнено когато се сетя
Оставащите части, които търся са:
- G60 вежди
- Касетофон Gamma 3
Някой, който да ми оправи предна лява джанта, че продължава да спада и помпата вече се изкриви
Моля Ви, ако някой има снимка на голфчето от събора, нека я качи, защото аз имам няколко, които не са никакви
Автомобилът 2006г

автомобилът на 27. 08. 2013

Узана:

Тоше, няма да стане

Яд ме е, че не сложих капачките

Това е за сега. Очаквам още снимки в темата. Поздрави!