при спиране оборотите падат и колата гасне! моля за ПОМОЩ
при спиране оборотите падат и колата гасне! моля за ПОМОЩ
Значи става дума за Сеат Ибиза 1.4 двигател. При спиране на празен ход оборотите падат и колата гасне. От какво може да е? Извинявам се за въпроса но не намерих нищо конкретно в търсачката.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
мотора ти е 1.4 мулти точков инжекцион-ако досега си го мислел за моно-не е. много хора правят тая грешка заради въздушния филтър тип "стадионче". имат обикновено проблеми с дросел клапата която е комбинация от ТПС, моторче на празен ход и всички шитни накуп. да-струва точно толкова скъпо колкото звучи...
много често се оправя с почистване но понякога се налага смяна и тогава е скръб.
трябва да се закачи колата на тестер и да се видят показателите на мотора както и лога с грешките. няма-мисля-да се оправиш сам...
много често се оправя с почистване но понякога се налага смяна и тогава е скръб.
трябва да се закачи колата на тестер и да се видят показателите на мотора както и лога с грешките. няма-мисля-да се оправиш сам...
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
а аз може ли да попитам--къде е връзката на спирачките с мотора? доколкото си спомням е вакума към сервото-друго не се сещам.и ако има пробив или изпускане по 2 причини /мъркуч и серво/ при натискане на спирачката губи обороти.Васко утре съм в София-и който е прав,другия поема вечерята.Знамче си ненадминат в колите,но много хора пренебрегват точно този проблем и разбутват сума ти работи.Личен опит с такъв проблем,разбазиках цялата горивна система а се оказа глупав глупавия маркуч на сервото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”