и Зад кормилното устройство също дава влияние.
Стоя си на светофар и се оглеждам - едни постоянно форсира, аха да "излети" , друг път стои на скорост и ту поотпуска съединителя да мръдбе напред 5-10 , ту пък го натиска и се връща назад толкова и така 1-2-3-5 мин.Същото е и с потеглянето - един е рещил, че за 0,5 сек трябва да е на следващия светофар газ и спирачки, друг поък се сешща да потегли когато вече светне жълто.
Зависи и откъде зареждаш газ. Лъжат поголовно в литрите. Гумите с нормално налягане ли са, сходимоистта как е ? задържащи спирачни апарати, ръчна? Свещите да не са набор на автомобил, капачка,палец - нагар ?? .Въздушен филтър на газ се сменя на 5-6000 км - вдига разхода. Да не носиш в багажника 50 кг инструменти или подобни тежки неща?
С моя танк при спокойно каране минавам 320-330 км с 38-39л газ /ама макс в.момент е на 2400 об. На светофар и надолнище потеглям на 2 ра. Зареждам почти винаги от 1 място и няма лъжене в литрите. Имал съм случай на ОМВ, Петрол да ми пълнят по 42-45л в бутилката

- правил съм панаири ,уж проверка на колонката и няма виновни. Летните ми галоши са 215 . зимните 195 /спада с тях разхода/.