Направи си сам: Темпомат (само за ТДИ)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Re: Направи си сам: Темпомат (само за ТДИ)
По-скоро няма диод зад символа и някое съпротивление по-платката затова не свети! Дали е така може да се провери със ваг-ком като се направи тест на таблото.
-
- Автомобил: golf
- Двигател: afn
здравеите може ли някои да даде координати на човек които да активира автопилота в компа.от надежда съм ходя често и към гоце делчев голф 3 afn
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Аз пък си предлагам услугите,който е от варна и има нужда от поможт, да ми драсне на ЛС.
- djvalioj
- Автомобил:
- Двигател:
От вчера и аз съм със автопилот,на пасат 5,5 1,9 тди авф,благодарение на колегата от пазарджик тошков.за 1 час беше готово всичко със оригинално лостче,и си свети на таблото.Голяма екстра си е удобно за дълъг път и само за 85лв.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
djvalioj написа:От вчера и аз съм със автопилот,на пасат 5,5 1,9 тди авф,благодарение на колегата от пазарджик тошков.за 1 час беше готово всичко със оригинално лостче,и си свети на таблото.Голяма екстра си е удобно за дълъг път и само за 85лв.
А можеш ли да дадеш схема или поне цветовете на кабелите на които се връзва при теб ?
-
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: asz 1.9TDI 131
Здравейте, на моя афн му сложих мултиволан, заедно с лентовия кабел, ръчките за мигачи и чистачки, окабеляването и модула, който управлява волана.Още не съм го свързал. Волана е с темпомат, но е от AVF двигател 2002г. Дали ще управлява и AFN?
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
няма причина да не го управлява
- bakalovag
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: 1.9 TDI AHL
След няколко лични съобщения никой не казва как се връзва темпомат на шаран 96г 1Z. Изчетох поста ама снимките не се виждат! Ако някой може да каже как става
!

bakalovag написа:След няколко лични съобщения никой не казва как се връзва темпомат на шаран 96г 1Z. Изчетох поста ама снимките не се виждат! Ако някой може да каже как става!
http://vwgolfr32.co.uk/sharan-ccs.pdf ето това изкара гуглето, ама 96та не знам дали е същото. Ползвай заглавието на пдф за търсене, все ще излезе нещо в гуглето.
Аз днес успешно монтирах на АХФ мотор, темпомата, работи ама лампата в таблото я няма никаква. Доколкото разбирам от мненията, или има или няма самото табло. Или не съм разбрал и мога с някоя жица да си го пусна? :)
- bakalovag
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: 1.9 TDI AHL
Благодарско колега но за Шаран 7М не ми върши работа! Намерих нещо на алхамбра, то е същото за галакси и шаран 6М но е на руски и не е подробно. Ако някой го е правил да каже иначе аз направя ли го ще постна снимки веднага! Още веднъж благодаря!!!
- iko_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги а някои да знае на Ауди А3 8Р 2.0 тди на коя букса се връзва темпомата ,мерси предварително за отговорите 

- iko_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
iko_tuning написа:Колеги а някои да знае на Ауди А3 8Р 2.0 тди на коя букса се връзва темпомата ,мерси предварително за отговорите
то там има само един кабел който свързваш от блока на волана към блока на мотора. в повечето случай го имаш този кабел заложен. монтираш лоста, кодираш и тръгваш.
- iko_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
Това ясно но към мотора има ли свободна букса и къде да я търся
-
- Автомобил:
- Двигател:
iko_tuning написа:Това ясно но към мотора има ли свободна букса и къде да я търся
КОЛЕГА ТРЯБВА ДА ПУСНЕШ КАБЕЛ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА НА ВОЛАНА ДО ОТПРЕД., СЛЕД КАТО ДЕМОНТИРАШ МОТОРЧЕТО ЗА ЧИСТАЧКИТЕ ПОД НЕЯ ИМА ЕДИН ГУМЕН КАПАК МОНТИРАН С БОЛТЧЕТА ПРЕЗ КОЙТО МИНАВА КАБЕЛЕН СНОП. ДЕМОНТИРАШ КАПАКА И ПОД НЕЯ ИМА ЕДНА СИНИЯ БУКСА, ТОВА Е ТВОЯТА БУКСА- ОТ ВОЛАНА ДО НЕЯ ПУСКАШ КАБЕЛ И СИ ГОТОВ, МОНТИРАШ ЛОСТА КОДИРАШ И КАРАШ.