иначе маслото не е 3.200л. а 2литра, но реално хваща наистина малко повече - около 200гр.
Пак ли трябва да сменям скоростна кутия?:(
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- the_drifter33
- Автомобил:
- Двигател:
- the_drifter33
- Автомобил:
- Двигател:
the_drifter33 написа:evgenyh написа:що не й сипеш едно ХАДО, може пък и да има ефект![]()
иначе маслото не е 3.200л. а 2литра, но реално хваща наистина малко повече - около 200гр.какво е това ХАДО? А кутията събра точно малко над 3л. около 3 и 100 ???:)
Използвах търсачката. май и аз ще се засиля кам това ХАДО:)
- the_drifter33
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
колега не зная кой ти е майстора,но е хубаво да го смениш не може да ти смени цяла кутия заради един лагер,след това всеки уважаващ себе си майстор не би ти позволил да налееш кофти масло,което да ти скапе кутията.за виенето не се надявай да спре само с доливане на масло засега си карай така,но естественно 4е ще трябва да си на stand by 
- the_drifter33
- Автомобил:
- Двигател:
- the_drifter33
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:а защо толко пари..... читава кутия такава е 200-220 лв., става от ибиза 1.4, голф3 1.4 (естествено), голф2 1.3.....
а петата се прави, но излиза колкото да смениш цялата кутия, няма смисъл простои наистина тая кутия хваща над 3 л. масло
И аз така знаех че струват около 200лв, обаче тогава бях толкова развълнуван че имам голф3 и додох парите без да се замисля, следователно и сгреших (бързата работа, срам........) Значи, казваш по добре е да сменя цялата кутия?
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
еми баце , понекой път нема време да търсиш и се меташ на 1-вата срещната!!! аз на vasstopa исках, ама си бе отишла вечеbatmilko написа:bobo7 написа:аз мойта (която се развали) е цаках 300!!! така че варират много от 150- 300 лв.batmilko написа:читава кутия такава е 200-220 лв.
като не се обаждаш га одя до летата джанта
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
the_drifter33 написа:batmilko написа:а защо толко пари..... читава кутия такава е 200-220 лв., става от ибиза 1.4, голф3 1.4 (естествено), голф2 1.3.....
а петата се прави, но излиза колкото да смениш цялата кутия, няма смисъл простои наистина тая кутия хваща над 3 л. масло
И аз така знаех че струват около 200лв, обаче тогава бях толкова развълнуван че имам голф3 и додох парите без да се замисля, следователно и сгреших (бързата работа, срам........) Значи, казваш по добре е да сменя цялата кутия?
ами аз първия път оправях 5-тата (тва кат имах Г2 1.3), общо за части дадох към 100-тина лв., но имах късмет, че намерих от стара кутия от приятел и т.н. Иначе в магазина само вилката струваше 100 лв., а освен нея се наложи да сменя и синхронизатора, и едно зъбно колело и един лагер.....почти всичко по 5-та скорост. После пак започна да изключва 5-та (след година и нещо) и взех нова кутия.... ама осле продадох голфа с новата кутия в багажника преди да я сменя... та си мисля, че е по-добрия вариант направо да се смени кутията....
- the_drifter33
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”