иначе маслото не е 3.200л. а 2литра, но реално хваща наистина малко повече - около 200гр.

the_drifter33 написа:evgenyh написа:що не й сипеш едно ХАДО, може пък и да има ефект![]()
иначе маслото не е 3.200л. а 2литра, но реално хваща наистина малко повече - около 200гр.какво е това ХАДО? А кутията събра точно малко над 3л. около 3 и 100 ???:)
batmilko написа:а защо толко пари..... читава кутия такава е 200-220 лв., става от ибиза 1.4, голф3 1.4 (естествено), голф2 1.3.....
а петата се прави, но излиза колкото да смениш цялата кутия, няма смисъл простои наистина тая кутия хваща над 3 л. масло
еми баце , понекой път нема време да търсиш и се меташ на 1-вата срещната!!! аз на vasstopa исках, ама си бе отишла вечеbatmilko написа:bobo7 написа:аз мойта (която се развали) е цаках 300!!! така че варират много от 150- 300 лв.batmilko написа:читава кутия такава е 200-220 лв.
като не се обаждаш га одя до летата джанта
the_drifter33 написа:batmilko написа:а защо толко пари..... читава кутия такава е 200-220 лв., става от ибиза 1.4, голф3 1.4 (естествено), голф2 1.3.....
а петата се прави, но излиза колкото да смениш цялата кутия, няма смисъл простои наистина тая кутия хваща над 3 л. масло
И аз така знаех че струват около 200лв, обаче тогава бях толкова развълнуван че имам голф3 и додох парите без да се замисля, следователно и сгреших (бързата работа, срам........) Значи, казваш по добре е да сменя цялата кутия?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 53 госта