Barboukov написа:Не забравяй, че едно време взеха на Уебър за съотборник един пълнеж от школата на Ред Бул, който още от първия си сезон в големия отбор започна да цепи мрака.
Което не означава, че автоматично и рикибой ще копира успеха на петелчо.
Barboukov написа:Както писах преди месеци ако някой се сеща, нормално беше РБ да подкрепят Фетел пред Уебър. Себ е от школата. Защо са го изграждали като пилот като ще подкрепят друг? Нали? Някак си не се връзва...
Напротив, не е нормално да дискриминираш втория пилот, само защото видиш ли не бил от школата. Уебър, като цяло е по-слаб пилот, но специално за цитирания случай се беше представил по-добре от петелчо и беше изключително несправедливо ощетен.
Barboukov написа:Но Рикиардо няма да е ощетяван като Уебър и на него ще му се обръща внимание.
А дано, ама надали. Демек силно се съмнявам
Barboukov написа:Трябва да изградят в негово лице шампион, достоен да замести Себ.
Тук вече силно се съмнявам на кубик

Фетел направи ли грешката да се махне от Ред Бул автоматично или Кими или халонсо стават шампиони. Аз даже силно се надявам още догодина Райко да мине я при кончетата, я при макларън и да стане шампион с новите двигатели.
Barboukov написа:И моето мнение е, че Дани ще се представи много, ама много по-добре от Марк.
Тука съм фифти-фифти

Прекалено големи надежди му залагаш на рикибой ми се струва, ама карай

Ще го видим и коментираме догодина него