guru написа:имам статут на "търговец" и се ползвам с добро име тук вече 5-6 години

sportul написа:Гуру е измамник.
щом един по го е направил значи и втори път ще го направи !
guru написа:Лицето което му е продало джантите, ми кара неща за продаване и на мен, има неща които са интересни и ги взимам други не, защото са с проблем и ги оставям да ги продават.
guru написа:Но и Администраторите и Модераторите тук ако не обърнат внимание на това аз лично ще предпочета да съм съвсем обикновен user в този форум. Щом имам статут на "търговец" и се ползвам с добро име тук вече 5-6 години би трябвало и аз да имам някакви права, а не всеки който реши с една скалъпена история събрана и напасната от няколко места да може да се подиграва с мен и с името ми и да ме изнудва по най-наглия начин.
Aprilia написа:Стояли в него 3 месеца и после търси обещетение...
Aprilia написа:Стояли в него 3 месеца и после търси обещетение, ама вие това сериозно ли го говорите ? И мен някой да ми звънне след 3 месеца за нещо което съм му продал освен да се изсмея друго не мога да направя. И аз си купих така реле което успях да сложа след 1 месец и се оказа че не работи, изобщо не съм звънял на човека, защото кво да кажа 1 месец мина ма аз сега го сложих и то не работи. Ми то за тия 3 месеца той може да е влязъл в 352432 трапа. Историята е пий една студена вода и следващия път като купиш джанти първата работа на гумаджията и баланс машината
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 51 госта