Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Re: Да се запознаем с новият ИЗМАМНИК - GURU

Мнениеот Чудомир » Съб 07 сеп 2013 11:41

guru написа:имам статут на "търговец" и се ползвам с добро име тук вече 5-6 години

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Съб 07 сеп 2013 12:06

Това са всичките хора,които му внасят джанти сигурно...няма шанс да е той :icon_lol :icon_lol :mhihi

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Съб 07 сеп 2013 12:24

Абе за заварката съм съгласен, че е трябвало да се спомене, но колега GURU , помниш ли преди 6 години 3 месеца и 28 дни си купих джанти от теб, не съм ги карал, само в изба са стоели и сега като махнах гумите видях че е цепната?Искам си парите (това в кръга на шегата).Хайде стига леки работи, за 3 месеца тая джанта може още 16 пъти да се разцепи по нашите пътища.И аз да съм и аз няма след 3 месеца да му върна каквито и да е пари.

Потребителски аватар
viksanlg
Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
Двигател: пб
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Съб 07 сеп 2013 12:35

Прочетох до тук написаното и от двете страни има толкова съмнителни неща,че просто немога и да взема каквато и да е страна.Аз лично ако бях на мястото на търговеца и ако исках да си запазя името никакви пари небиха ми попречили и бих си чукнал една среща на средата на пътя (София Пловдив) или бих отишъл направо в София в едно присъствие на съфорумци и да се реши проблема, а щом търфовеца твърди че не е бил там, а друг човек да доведе другия и да се разпознаят...(очна ставка ;) ) Така могат да се клепат дълго време и няма да има никакъв резултат.

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Съб 07 сеп 2013 12:49

Знам , че не е приятно да те прецакват , но колега сам си е виновен ! Ако не знаеш джанти се купуват без гуми или трябва да са свалени ! А и като си купиш някоя трошка от автокъща и след 1 месец се окаже ,че има някакъв проблем надали ще се върнеш да си искаш парите. Ти затова си ходил да ги гледаш нали така , трябваше да му кажеш да отидете до някоя гумаджийница и да видиш как ще реагира.

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Съб 07 сеп 2013 14:19

По тази логика купувача е е можел да плати с фалшиви пари Продавача да се е сетил да отскочи до банка и да си ги провери

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Съб 07 сеп 2013 14:42

Моите 2 стотинки: И двамата имат може би по някакъв проблем и се стараят да изкарат другия по-крив. Дали единия се е смял от заварки които се виждат от самолет и дали другия иска малко кеш за да не пусне тема във VW форума аз лично не одобрявам и двамата и смятам, че те трябва да си стиснат ръцете защото са квит. Единия със заваряваните джанти и другия за уронване на името във VW форума.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 07 сеп 2013 14:44

Прочетох всичко дословно! Каквото и да си говорим, все пак всичко зависи от човека! Не само който продава, но и този който купува! Единия иска да изкара пари, от скапани джанти, другия иска да си купи хубави джанти за малко пари! И аз исках да си купя кола, но не попаднах на такава, защото не я откарах на сервиз, а направо я купих. Така е станало и с колегата, който купува на сляпо, си плаща за това! Няма какво да се сърди колегата, но 2-ра ръка няма гаранция! Много жалко, защото всеки си изкарва парите с труд и пот! Но живеем в България, страната на неограничените възможности! :banghead

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Съб 07 сеп 2013 15:31

Коректно е да спомене,че е заваряване,а не да крие и да се надява да мине ако не видиш :a045
Всички други истории и случки са глупости и нямат нищо общо с премълчаването на истината :dummy

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Съб 07 сеп 2013 16:44

Гуру е измамник.
щом един път го е направил значи и втори път ще го направи !

Последна промяна от sportul на Съб 07 сеп 2013 18:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 07 сеп 2013 17:55

sportul написа:Гуру е измамник.
щом един по го е направил значи и втори път ще го направи !

:th_up
Щом е знаел за заварката и си е премълчал значи всичко е ясно. Пробвал е да ги продаде докато намери не особено внимателен купувач и накрая разбира се е намерил.
А това с раздвоението на личността и телефоните ми се вижда доста наивно оправдание, което дори да е вярно (едва ли) пак не сваля отговорността от гуру.
И какво значи купувача да е гледал, разбира се и той има вина, че е допуснал да бъде измамен, но това по никакъв начин не променя факта, че гуру съвсем съзнателно му е пробутал заваряни джанти.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 07 сеп 2013 18:27

guru написа:Лицето което му е продало джантите, ми кара неща за продаване и на мен, има неща които са интересни и ги взимам други не, защото са с проблем и ги оставям да ги продават.

Щом е друго лицето измамник и го познаваш добре, моля дай тук
1. имена
2. телефони
3. скайп
4. снимка
5. фейсбук профил

За да се пазят от този измамник хората
icon_idea

В противен случай излиза, че го прикриваш (ако наистина такъв човек съществува.)

guru написа:Но и Администраторите и Модераторите тук ако не обърнат внимание на това аз лично ще предпочета да съм съвсем обикновен user в този форум. Щом имам статут на "търговец" и се ползвам с добро име тук вече 5-6 години би трябвало и аз да имам някакви права, а не всеки който реши с една скалъпена история събрана и напасната от няколко места да може да се подиграва с мен и с името ми и да ме изнудва по най-наглия начин.

Екипът на форума по никакъв начин не гарантира кой какъв е. Дава се възможност на всеки да защити своята позиция - хората сами си правят изводите. Това, че си в група търговци ти дава правото да публикуваш 3 теми с търговска цел, но не задължава когото и да е от екипа да те защитава от недоволни клиенти.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 07 сеп 2013 18:37

Стояли в него 3 месеца и после търси обещетение, ама вие това сериозно ли го говорите ? И мен някой да ми звънне след 3 месеца за нещо което съм му продал освен да се изсмея друго не мога да направя. И аз си купих така реле което успях да сложа след 1 месец и се оказа че не работи, изобщо не съм звънял на човека, защото кво да кажа 1 месец мина ма аз сега го сложих и то не работи. Ми то за тия 3 месеца той може да е влязъл в 352432 трапа. Историята е пий една студена вода и следващия път като купиш джанти първата работа на гумаджията и баланс машината :th_up

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 07 сеп 2013 19:05

Aprilia написа:Стояли в него 3 месеца и после търси обещетение...

Ми не е имал лев за гуми, какво се чудиш..
Това значи ли че лъже...Викаш карал ги е, спукал е джантата и след три месеса си казва " А бе я чакай да го насадя аз гурото и да си взема кинтите" Опаа, я дай пак, че нещо не разбрах...

Продавача отклонява сериозно темата, да не говорим колко никове и телефони има...
Пък и излиза с някакви глупости,"не бях аз, познат беше Стоил, Драган"..заеби..
Поне за мен случая е ясен...

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Съб 07 сеп 2013 19:26

Aprilia написа:Стояли в него 3 месеца и после търси обещетение, ама вие това сериозно ли го говорите ? И мен някой да ми звънне след 3 месеца за нещо което съм му продал освен да се изсмея друго не мога да направя. И аз си купих така реле което успях да сложа след 1 месец и се оказа че не работи, изобщо не съм звънял на човека, защото кво да кажа 1 месец мина ма аз сега го сложих и то не работи. Ми то за тия 3 месеца той може да е влязъл в 352432 трапа. Историята е пий една студена вода и следващия път като купиш джанти първата работа на гумаджията и баланс машината :th_up

Колега ако ти можеш да си позволиш някои неща то тука не е точно така,доста от нас купуват част по част,както и в този случай може да е 1во джанти,после като има средства и гуми.Лесно е когато имаш добър финансов гръб,трудно е когато нямаш и се налага да събираш трошичка по трошичка.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”