Някакъв много странен проблем .... !!
- Pasat B3 2E
- Автомобил:
- Двигател:
Някакъв много странен проблем .... !!
Колеги имам някакъв спор с Голфето ми ... Периодично ми прави номер с тоците и не мога да разбера от къде идва проблема .... акумулатора има ток .... имам усилвател в колата .... музиката си свири без да гасне,фаровете си светят нормално абе всичко дето стига ток до него си работи екстра но когато реша да запаля давам на контакт,изчаквам да подгрее и като завъртя - ЧАК и тока изчезва
след което връщам ключа и тока отново си идва .... вече издивявам от тая простотия да бутам сутрин преди работа .... Помогнете ако можете :)

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някакъв много странен проблем .... !!
Липса на маса към двигателя,прецакан клеморед,разхлабено захващане на плюса или минуса при акумулатора,прецакан стартер и даващ на късо 

-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
И на мен като завъртя в крайно положение, за да запаля, ми изкасва плейъра. Да разбирам ли, че нещо не е в ред и трябва да го видят майстори? Винаги си е било така
После като запали и си тръгва всичко пак. Или то при колегата май е друга работата 

- Anatoli_
- Автомобил:
- Двигател:
Нормално да изгасне плеара .. всичко изгасва при старт на двигателя.. нали му треба силен ток за да завърти .. не се плаши колега Свиркай си 

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
dentdaemon написа:И на мен като завъртя в крайно положение, за да запаля, ми изкасва плейъра. Да разбирам ли, че нещо не е в ред и трябва да го видят майстори? Винаги си е било такаПосле като запали и си тръгва всичко пак. Или то при колегата май е друга работата
При теб е нормално но при колегата не е

-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
А добре, благодаря
Сега към проблема на колегата, съжалявам, че така се намесих.

Сега към проблема на колегата, съжалявам, че така се намесих.
- Pasat B3 2E
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за бързата намеса колеги :) и така по ред ... Акумулатора е още в гаранция ....на 6 месеца е ;) верно 44 ампера е ама гледам да не забравям нито фарове нито музика ..... за клемореда съм скептично настроен защото ако е прецакан изобщо няма да пали а то току пали току не пали .... все си мисля че ще да е от масата
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Pasat B3 2E написа:Благодаря за бързата намеса колеги :) и така по ред ... Акумулатора е още в гаранция ....на 6 месеца е ;) верно 44 ампера е ама гледам да не забравям нито фарове нито музика ..... за клемореда съм скептично настроен защото ако е прецакан изобщо няма да пали а то току пали току не пали .... все си мисля че ще да е от масата
Клемореда не го изключвай

- Pasat B3 2E
- Автомобил:
- Двигател:
enigma79 написа:Pasat B3 2E написа:Благодаря за бързата намеса колеги :) и така по ред ... Акумулатора е още в гаранция ....на 6 месеца е ;) верно 44 ампера е ама гледам да не забравям нито фарове нито музика ..... за клемореда съм скептично настроен защото ако е прецакан изобщо няма да пали а то току пали току не пали .... все си мисля че ще да е от масата
Добре от къде мога да го взема тоя клеморед за да го сменя и да отпадне варианта за клеморед ако не се реши проблема :)
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Pasat B3 2E написа:enigma79 написа:Pasat B3 2E написа:Благодаря за бързата намеса колеги :) и така по ред ... Акумулатора е още в гаранция ....на 6 месеца е ;) верно 44 ампера е ама гледам да не забравям нито фарове нито музика ..... за клемореда съм скептично настроен защото ако е прецакан изобщо няма да пали а то току пали току не пали .... все си мисля че ще да е от масата
Добре от къде мога да го взема тоя клеморед за да го сменя и да отпадне варианта за клеморед ако не се реши проблема :)
Първо елиминирай нещата които не искат пари,маса,разхлабени или окислени клеми на акумулатора,даже и вземи от някой друг за тест друг акумулатор.Виж и стартера дали не дава на късо,изгорял или четки

- Pasat B3 2E
- Автомобил:
- Двигател:
enigma79 написа:Pasat B3 2E написа:enigma79 написа:Pasat B3 2E написа:Благодаря за бързата намеса колеги :) и така по ред ... Акумулатора е още в гаранция ....на 6 месеца е ;) верно 44 ампера е ама гледам да не забравям нито фарове нито музика ..... за клемореда съм скептично настроен защото ако е прецакан изобщо няма да пали а то току пали току не пали .... все си мисля че ще да е от масата
Първо елиминирай нещата които не искат пари,маса,разхлабени или окислени клеми на акумулатора,даже и вземи от някой друг за тест друг акумулатор.Виж и стартера дали не дава на късо,изгорял или четки
за клемите съм 100% сигурен защото съм се погрижил за тях лично ! ей сега бях до колата и погледнах акумулатора и в окото където е индикацията за състоянието му нямаше никаква светлинка .... обаче пускам фаровете пускам музиката да думка харабииската и няма проблем ... та ми е странно защо тая индикация я няма никаква
- Pasat B3 2E
- Автомобил:
- Двигател:
за масата още утре сутринта ще се погрижа :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”