Колеги препоръчайте някакъв качествен препарат против изпотяването на стъклата отвътре.Преди ползвах един на Сонакс, но като че ли не бях много очарован.и все пак без пускане на духалките към стъклата не ставаше номера.Ако сте ползвали и някакви "бабешки" методи също ги приемам като решения.
Например преди си чистих стъклата отвътре и отвън със скъпи препарати и имаше временен ефект , а сега с мокър вестник и после минавам със сух такъв и ефекта е ненормално добър .

Препарат против запотяването на стъклата в автомобила
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Препарат против запотяването на стъклата в автомобила
По-добре опитай да пребориш причината да ти се запотяват стъклата, вместо да се бориш със следствието! Аз никога не съм имал нужда от препарат против запотяване ...
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Поне препаратите, които съм ползвал аз не вършат работа. Майката му е да е чист прозореца и да сменяш редовно филтъра на купето. Без да насочиш въздушна струя към прозореца - не става!
Нямам причина да се запотяват (ако се има предвид проблеми по охлаждането на автомобила), просто сутрин като влязат 2 човека в колата и се запотяват стъклата-което е нормално разбира се ,говоря за студените месеци, не сега.И тогава пускам парно но на студен двигател сещайте се колко време ще ми трябва да се изчисти , та в тази връзка търся такъв препарат.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Свържи се с някой който има опел зафира мк1, там не знам защо но всеки казва че там безпричинно и при всички се появява това запотяване.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Стипца за спиране на кръв при порязване с бръснач Мажеш после бършеш и си готов
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
eng написа:Нямам причина да се запотяват (ако се има предвид проблеми по охлаждането на автомобила), просто сутрин като влязат 2 човека в колата и се запотяват стъклата-което е нормално разбира се ,говоря за студените месеци, не сега.И тогава пускам парно но на студен двигател сещайте се колко време ще ми трябва да се изчисти , та в тази връзка търся такъв препарат.
Ако имаш клима пускай я да ти духа на джама

Точно прословутия Сонакс ми омазняваше джамците, пускам климата не е проблем.Аз обясних кое положение искам да избегна.С охл.с-ма нямам никви проблеми да чукна на дърво всичко съм сменил.
Ще я потърся тази стипца-така ли се казв апопринцип или има друго наименование?
Ще я потърся тази стипца-така ли се казв апопринцип или има друго наименование?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
dj_nako написа:Свържи се с някой който има опел зафира мк1, там не знам защо но всеки казва че там безпричинно и при всички се появява това запотяване.
Според мен това важи за почти всички модели Опел до поне 2000г. /за по-късни не съм сигурен/ потят им се джамовете за страх,валне ли малко дъжд и се почва едно търкане с парцали...

- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
По горе колега ти е написал,отстрани причината а тя може да е замърсен кабинен филтър 

vaiper 1 написа:По горе колега ти е написал,отстрани причината а тя може да е замърсен кабинен филтър
Колега нямам кабинен филтър.Аз обясних при какви обстоятелства ще ми трябва.Сутрин на студено като влязат 2-ма или 3-ма човека зимата и става чудесия, пускам парното но на студен двигател няма особен ефект.Затова искам препарат , който да отстрани това нещо което се получава сутрин.Нямам причина, че да я търся.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”