К.Одаджийски написа:Арогантното мрадежче 90 хилядни не стигнаха да му заврат пръста там където слънце не огрява
А защо помисли, че решението е негово?
К.Одаджийски написа:Арогантното мрадежче 90 хилядни не стигнаха да му заврат пръста там където слънце не огрява

Фетел с невъобразимо темпо(въпреки колата), Алонсо с гениален старт, Кими занули Мак, зарови им относително реалните надежди за подиум към дадения момент, 2 метра под земята.
  Фетел с невъобразимо темпо(въпреки колата), Алонсо с гениален старт, Кими занули Мак, зарови им относително реалните надежди за подиум към дадения момент, 2 метра под земята.   

hooligan_sk написа:Марто, желаеш ли с оглед на днешното ГП, отново да обясниш защо Рикиардо е по-добър избор от Райконен?
 Te ред бул си го казаха - двама шампиони в един отбор - НЕ. Плюс тва рики ще слушка и изпълнява чинно квото му се каже. Мислиш ли, че кими ще слуша глупости от сорта на "sebastian is faster than you" или "multi 2-1, multi 2-1"
 Te ред бул си го казаха - двама шампиони в един отбор - НЕ. Плюс тва рики ще слушка и изпълнява чинно квото му се каже. Мислиш ли, че кими ще слуша глупости от сорта на "sebastian is faster than you" или "multi 2-1, multi 2-1"   
  Ако ѝ свикне бързо на колата ще ги мачка стабилно и халонсовци и фингъри.
 Ако ѝ свикне бързо на колата ще ги мачка стабилно и халонсовци и фингъри. 
  Пак отнесе баси и освиркването
 Пак отнесе баси и освиркването   Чак тоа Мартин къв беше им вика недейта така моля, не е културно, па нашия фингър се прави на оригинален - те обикалят света с автобус
 Чак тоа Мартин къв беше им вика недейта така моля, не е културно, па нашия фингър се прави на оригинален - те обикалят света с автобус   

BG_Golf4e написа:Най-интересното беше с Алонсо на старта
BG_Golf4e написа:и как возеше Уебър

Не мисля, че ще ги оставят лесно да спечелят титлата.
  Не мисля, че ще ги оставят лесно да спечелят титлата.Barboukov написа:Защо имам някакво чувство, че Бърни ще се намеси и Фетел ще отпадне три пътиНе мисля, че ще ги оставят лесно да спечелят титлата.
 Миналата година заради кирливи алтернатори отпадаха сега заради скоростни кутии и спирачки ще отпадат
 Миналата година заради кирливи алтернатори отпадаха сега заради скоростни кутии и спирачки ще отпадат   
 Barboukov написа:ГП на Сингапур остава единственото състезание, в което винаги е излизала кола за сигурност.
 Па колко излишно се задържа на пистата
 Па колко излишно се задържа на пистата   Изобщо нямаше смисъл от SC. Болида на рики го махнаха почти мигновено, няма и 1 обиколка. За какъв чеп въртяха няколко обиколки зад мечока не разбрах
 Изобщо нямаше смисъл от SC. Болида на рики го махнаха почти мигновено, няма и 1 обиколка. За какъв чеп въртяха няколко обиколки зад мечока не разбрах   Можеше изобщо да не излиза, както стана при втория катастрофирал там Сутил ли кой беше.
 Можеше изобщо да не излиза, както стана при втория катастрофирал там Сутил ли кой беше. 

Barboukov написа:Последните 3 кръга: 1. Vet, 2. Alo... Каквото и да прави Алонсо, завършва след Фетел... Ако няма технически проблеми не виждам как това ще се промени.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта