Формула 1, Сезон 2013

Всичко, свързано със състезания с автомобили, мотори и други

Кой ще спечели ГП на Бразилия

Себастиан Фетел
4
36%
Друг
7
64%

Общо гласове: 11
Потребителски аватар
Lenks
Автомобил:
Двигател:

Re: Формула 1, Сезон 2013

Мнениеот Lenks » Съб 21 сеп 2013 16:18

К.Одаджийски написа:Арогантното мрадежче 90 хилядни не стигнаха да му заврат пръста там където слънце не огрява :thumb_down

А защо помисли, че решението е негово?

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 22 сеп 2013 16:08

Мерцедес да вземат да си купят на Алонсо или Райконен човеците които отговарят за тактиката, амОн с тия умрели смени на галоши!
Честито на Фетел за победата, добър пилот е, но на тая кола и има нещо, я скрит тракшън, я некой дух, не може с такава лекота по 2 секунди на обиколка.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 22 сеп 2013 16:35

На подиума се качиха 3мата най-добри пилоти в момента. Всеки от тях ми сви шапката в даден момент. :bowdown Фетел с невъобразимо темпо(въпреки колата), Алонсо с гениален старт, Кими занули Мак, зарови им относително реалните надежди за подиум към дадения момент, 2 метра под земята. :bowdown :bowdown :bowdown

Марто, желаеш ли с оглед на днешното ГП, отново да обясниш защо Рикиардо е по-добър избор от Райконен? :h020

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Нед 22 сеп 2013 17:36

Веско, безгрешни няма... Алонсо вече да се откаже... Тримата най-добри на подиума...

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Нед 22 сеп 2013 17:39

hooligan_sk написа:Марто, желаеш ли с оглед на днешното ГП, отново да обясниш защо Рикиардо е по-добър избор от Райконен? :h020

Да го изпреваря барбучката :mhihi Te ред бул си го казаха - двама шампиони в един отбор - НЕ. Плюс тва рики ще слушка и изпълнява чинно квото му се каже. Мислиш ли, че кими ще слуша глупости от сорта на "sebastian is faster than you" или "multi 2-1, multi 2-1" :mhihi

Ти смятай с такава средна кола трети места взима, догодина с ферари болид направо не ми се мисли :eek Ако ѝ свикне бързо на колата ще ги мачка стабилно и халонсовци и фингъри.

Иначе малко безинтересна откъм 1-во място надпревара. Жалко за уебър, баш последната обиколка... :neutral

А фингърбой дали не го мразят по цял свят :mhihi Пак отнесе баси и освиркването :mhihi Чак тоа Мартин къв беше им вика недейта така моля, не е културно, па нашия фингър се прави на оригинален - те обикалят света с автобус :mhihi :mhihi :mhihi

ЕДИТ: Упс, он гледал навреме, не можах да го преваря :mhihi

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Нед 22 сеп 2013 20:09

Пълна скука.Най-интересното беше с Алонсо на старта и как возеше Уебър :eek

Потребителски аватар
xploda
Двигател:

Мнениеот xploda » Нед 22 сеп 2013 20:13

BG_Golf4e написа:Най-интересното беше с Алонсо на старта

Taм му е силата, прави уникални стартове и винаги се изстрелва поне с 2 места напред.

BG_Golf4e написа:и как возеше Уебър :eek

2011-а или 2012-а и Уебър го вози Алонсо по същия начин, даже ако не се лъжа два пъти го вози в 2 различни състезания.

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Пон 23 сеп 2013 5:46

Barboukov написа: Алонсо вече да се откаже...

http://clubs1.bg/novina.php?n=28662

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 23 сеп 2013 7:53

Хаха, тези от F1 са забравили да изтрият немския текст, от който са преписвали. И ние имаме една журналистика ...
Доволен съм от резултата от състезанието - имам предвид третото място на Кими, като се има предвид от къде тръгна. Особено от изпреварването на Бътън - класическа маневра на Кими от външната страна в средно бърз завой.
За Ред Бул какво да коментираме - мога да кажа само браво. Могат - правят. Нюи си е фактор, Фетел използва по възможно най-добрия начин техниката. Какво повече трябва? Е, има и късмет - все пак на Уебър колата даде фира, добре, че това не се случи при Фетел.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 23 сеп 2013 8:01

Надявам се с "новата" турбо ера нещата малко да се променят , защото последните години е безинтересно.
Лимонаджиите правят много бързи болиди , вчера след сейфтикара за три обиколки Фетел дръпна над 10 секунди на Розберг.Харесва ми напредването на Мерцовете с всяко едно състезание.Отделно Кими дори и с болки прави външни изпреварвания по учебник.Какво ще става във Ферари незнам. :mrgreen

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 23 сеп 2013 8:10

Защо имам някакво чувство, че Бърни ще се намеси и Фетел ще отпадне три пъти :mad Не мисля, че ще ги оставят лесно да спечелят титлата.

Определено Ред Бул са свършили най-добра работа лятото. Трета поредна победа вече за Фетел. През първата половина от сезона не успя да спечели два поредни старта, а сега... Както миналия сезон.

Бърза кола, бърз пилот. Каква по-добра комбинация...

ГП на Сингапур остава единственото състезание, в което винаги е излизала кола за сигурност.

Потребителски аватар
xploda
Двигател:

Мнениеот xploda » Пон 23 сеп 2013 8:19

Barboukov написа:Защо имам някакво чувство, че Бърни ще се намеси и Фетел ще отпадне три пъти :mad Не мисля, че ще ги оставят лесно да спечелят титлата.

С тези проблеми последните две състезания няма да има нужда от намесата на Бърни. Виж Уебър как издиша последната обиколка. Миналото състезание удържа, но това не можа. И Фетел го очаква нещо подобно следващото или по-следващото състезание. Какво им става на шиб@ните коли не знам :banghead Миналата година заради кирливи алтернатори отпадаха сега заради скоростни кутии и спирачки ще отпадат :banghead

Barboukov написа:ГП на Сингапур остава единственото състезание, в което винаги е излизала кола за сигурност.

Тая сейфти шитня па толко излишна да беше направо не е истина :banghead Па колко излишно се задържа на пистата :banghead Изобщо нямаше смисъл от SC. Болида на рики го махнаха почти мигновено, няма и 1 обиколка. За какъв чеп въртяха няколко обиколки зад мечока не разбрах :banghead Можеше изобщо да не излиза, както стана при втория катастрофирал там Сутил ли кой беше.

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пон 23 сеп 2013 11:41

Уебър с десет позиции връщане назад в квалификацията за следващата Гран при на Корея заради возенето :cool
Алонсо се отърва само с мъмрене от маршалите :mhihi
-60т и 6 старта,къде го отписахте нашия :c020

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 23 сеп 2013 11:57

Фетел трябва да спечели 15 точки на Алонсо в следващите 3 старта за да е доволен Хелмут Марко и целта, която гони да е изпълнена. Преди седмици искаше 2 кръга преди края Фетел да е шампион за да може да хвърлят всичко в RB10. И ако можело титлата да е решена 3 кръга преди края щяло да е много добро за отбора.

Последните 3 кръга: 1. Vet, 2. Alo... Каквото и да прави Алонсо, завършва след Фетел... Ако няма технически проблеми не виждам как това ще се промени.

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Пон 23 сеп 2013 17:00

Barboukov написа:Последните 3 кръга: 1. Vet, 2. Alo... Каквото и да прави Алонсо, завършва след Фетел... Ако няма технически проблеми не виждам как това ще се промени.

Мен не ме дразни самият Фетел колкото това, че колата му е....ултра бърза...иначе като пилот...като класа е много зад Алонсо и мисля, че с това ще са съгласни повечето хора. И аз да тръгна с мойто умряло поло 64 коня да се гоня с някой с 100 коня...взел книжка преди 2 дена сещаш се какъв ще е резултата. Тия от Ферари няма да се оправят и това е. А как пък все на Уебър му се подпалва болида или проблемите са само при него ей това не мога да си го обясня.

п.п. Последните 3 кръга:
Белгия:
1. Фетел - стартира 2 - прогрес 1 място (уау)
2. Алонсо - стартира 9 - прогрес 7 места
Италия:
1. Фетел - стартира 1 - прогрес 0
2. Алонсо - стартира 5 - прогрес 3 места
Сингапур:
1. Фетел - стартира 1 - прогрес 0
2. Алонсо - стартира 7 - прогрес 5 места

Страшна "битка" води този Фетел с най-бързия болид...дааааа да го оплаче човек. :bishop

п.п.2: Жал ми е за Кими...какво ще прави в това ферари не знам. Господ да му е на помощ :bishop

Върни се в “Motorsport”