Когато имаш възможност да сравниш опъни един шивашки метър между дръжките на вратите и ще разбереш суровата истина

agumba написа:Vlad777 написа:Вентото как ще е по-широко от голф, при положение, че са еднакви? Единствено багажника.
По-широко е, дори и с просто око е видимо, като се качиш вътре! И не са точно еднакви, на една база са, но си имат и разликите! А колкото до частите, имат си всичките, не е вярно, че са дефицит!
hegemon написа:Днес след като пуснах тази тема поговорих и с доста хора (съседи,колеги...т.н) Всеки ми казва едно и също "От малката Лада на Венто ще ти е трудно да свикнеш..свикнеш ли веднъж няма ядове,но на този етап по добре Г3-по малко и по надеждно из градски условия" Аз и друго си мислих ..все пак нестига че ще ми е 1ва по хубава кола(много над Лада) но и ще ми е 1вата такава за тунинг ..е в крайна сметка ако усера нещо по Г3 няма да ме е толкова яд в сравнение с гафове по Венто ..така че мисля маи маи ..Г3 ще е моят избор .А и в крайна сметка кво няма да умра утре я ..все едно след 2-3 годинки немога да си взема и едно Венто,след Г3, и да си го направя и него да ми мине мерака ..
Искаш да кажеш, че вентото е голяма кола в сравнение с ладата? С тези "умопомрачителни" 25см разлика в дължината?hegemon написа:... "От малката Лада на Венто ще ти е трудно да свикнеш...
agumba написа:Не ги слушай тия философи, дето те убеждават, че между венто и голф няма никакви разлики, ако беше така, нямаше да са различни модели.
hegemon написа:Искам да е нещо необикновенно и клоня към Венто
hegemon написа:естественно ще има музика,спортен волан и всичките джаджи в салона вътре
hegemon написа:Просто големият ми въпрос е коя от 2те коли да избера
hegemon написа:докарвам 650 лв месечно
hegemon написа:От малката Лада на Венто ще ти е трудно да свикнеш
hegemon написа:по добре Г3-по малко и по надеждно из градски условия
hegemon написа:е в крайна сметка ако усера нещо по Г3 няма да ме е толкова яд в сравнение с гафове по Венто
hegemon написа:...А и в крайна сметка кво няма да умра утре я...
hegemon написа:.. да ми мине мерака ..
Къде са разположени тези килограми в повече? В центъра на колата едва ли ще се усетят. На половин метър зад задния мост е различно. Не ти ли се е случвало да караш седан и хечбек от един модел?xalerrelax написа:Разликата е 80 кг.От общата маса на автомобилите разликата е дори под 10 процента , което ме кара все още да се замислям.
А и както се вижда от снимката ,моста и задните седалки и на двата автомобила са в еднаква позиция.
myrshavija написа:Къде са разположени тези килограми в повече? В центъра на колата едва ли ще се усетят. На половин метър зад задния мост е различно. Не ти ли се е случвало да караш седан и хечбек от един модел?xalerrelax написа:Разликата е 80 кг.От общата маса на автомобилите разликата е дори под 10 процента , което ме кара все още да се замислям.
А и както се вижда от снимката ,моста и задните седалки и на двата автомобила са в еднаква позиция.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта