Такааамм. Та колеги днес си взех колата като резултатите са такива:
1/Шумът въз основа, на който написах тази тема вече го няма.(решен)
Проблем:
а/ Лагерът на хидравличната помпа е бил ТОТАЛНО заминал. Сменен е и мисля, че още нещо е оправено. Лошото е, че ми е сменено и хидравличното масло(37 лв за литър), а аз имах такова в багажника. Както и да е, не са го видели. Следователно, имам за продан оригинално хидравлично масло - 1 литър+фактура. За повече подробности:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=33265
б/ Ремъкът на хидравликата е сменен. Беше си заминал, беше се напукал абе изобщо...
2/Както писах в темата и решетката на радиатора ми беше омазана цялата. Радиаторът е абсолютно здраво, НО:
Проблем:
а/След като са свалили кората , която мисля че пази водната помпа и хидравличната си е текнало просто....антифриз. Мисля, че някакъв пръстен или нещо от сорта е бил абсолютно заминал. Сменен естествено. Вече няма теч -> ангренажният ми ремък НЕ свири вече.
Искам да вметно нещо изключително важно! След ремонта на хидравличната помпа и смяната на ремъците, двигателят НЕ може да се чуе. Просто колата утихна до неузнаваемост. Може и да е, защото 10тина дена я карах с тоя гаден шум, но просто стана ужасно тиха.
3/Смених едни тампони(накрайници)+баланс на предницата.
4/Маслото на скоростите ще го пипаме вторник, че днес ми трябваше колата и я взех.
Та колеги това е за сега, ще пиша пак.