poGo написа:ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ!!!!
хахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахаха
Тия неща ги правят в Румъния!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Dacia Logan се преобърна през таван на снимки на Show Room
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Пишете Dacia Logan в Google и при снимките на първата страница още е тази: http://www.autonews.ro/pool/Dacia.Logan.elan.ADAC.jpg

- ChampioN
- Автомобил:
- Двигател:
asentm написа:леле ...незнам да се смея ли да плача ли ... както повечето неща в нашата мила татковина ... хората правещи автомобилните предавания са просто едни запалянковци, а не професионалисти ... какво е станало ...то си има правила при спортното каране и които ги наруши отива да бере малини ..... има крива и ако имаш телеметрия с жироскоп той ти показва грешките ...идеалното преминаване и най-бързото е когато G е максимално време не променяща се величина + това на божурище е бетон ... много по-голямо сцепление от асвалта ... влизане с голяма скорост ... с кола с предно ...тежеста отива напред предните гуми захапват ...изведнъж нашето мемче/друг е въпроса защо пускат неопитни хора без обучение/ се стъписва рязко отнема газта ... колата е в завой ...задницата олеква и колата преминава критичната точка спрямо оста на движение и тази в завой + това и явно "центъра на зовоя" е 4точкуван много по-рано ...и хоп айде през таван
не съм го гледал и няма да го гледам предаването ...щото нищо не получавам от тях ..но съм сигурен че е така
Да, най=вероятно, но интересно е , 4е иван от сблъсък е направил само с 1 сек по=слабо време от тестпилота и на 2=3 от професионални пилоти, което не е хи4 zле
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
ACCELERATOR написа:М/у другото аз почти съм обръщал кола - първата ми кола, Пежо 205. Беше преди години, тогава карах много лудо. Не помня с колко км/ч завих от Симеон към Ботев, посока НДК, с ръчна (единствената кола, която съм имал, на която й държеше ръчната здраво на асфалт, дори и при скорост от 70-80 км/ч, голям кеф). Тя излизам си с ръчна, нещо ме беше ядосало гаджето, само че беше поне със 60км/ч, и на Ботев вече бях на 2 гуми, като колата горе (мн. е интересно отвътре, хех, а и за околните, предполагам), обаче контрирах бързо, и колата си тупна обратно на 4-те гуми.
А ето едно филмче с техника на вдигане на две колела:
http://youtube.com/watch?v=AHRf7zNEVCw&search=lada
и малко руски цирк на 2-ве колела
http://youtube.com/watch?v=kKSSprpNNyc
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Тези лади толкова са им умекнали пружините, че е чудно как се крепят вобще на 4 колела
а я вижте тази авто-техника
особенно на финала
http://www.youtube.com/watch?v=HARP0PJ0J7k
а я вижте тази авто-техника
http://www.youtube.com/watch?v=HARP0PJ0J7k
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Единствената причина този автомобил да бъде произведен и продаван е че е евтин. Не спортен, не здрав, не удобен и нищо друго освен евтин автомобил предназначен за клиенти които не могат да си позволят никакъв друг по финансови причини.
На мен лично очакванията към тези автомобили са много ограничени и никак не се учудвам че се е обърнал. Напротив даже съм приятно изненадан от това колко малко се е смачкал, което не е никак зле.
Да ме прощава колегата който каза че може да обърне БМВ 7 ама при същите условия на сух и равен път един модерен немски автомобил от даже и средна класа (какъвто и де е) фрашкан до горе с електронни програми за стабилност по смъртно не може да бъде обърнат. Доста е трудно даже да занесе.
На мен лично очакванията към тези автомобили са много ограничени и никак не се учудвам че се е обърнал. Напротив даже съм приятно изненадан от това колко малко се е смачкал, което не е никак зле.
Да ме прощава колегата който каза че може да обърне БМВ 7 ама при същите условия на сух и равен път един модерен немски автомобил от даже и средна класа (какъвто и де е) фрашкан до горе с електронни програми за стабилност по смъртно не може да бъде обърнат. Доста е трудно даже да занесе.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
историята помни и случай, в които и някой мерцедеси се обръщаха от "вятъра"..
А по въпроса за ESP.. като се подпре гумата в цепката на бетона..
ESP може да контролира само последващият лупинг.
Еле па за джипките.. набухани с всякакви електроники, пак успяват да се обърнат...
ЕСП, не може да се оправи с шофьорските опити за самоубийство..
А по въпроса за ESP.. като се подпре гумата в цепката на бетона..
ESP може да контролира само последващият лупинг.
Еле па за джипките.. набухани с всякакви електроники, пак успяват да се обърнат...
ЕСП, не може да се оправи с шофьорските опити за самоубийство..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”