Поло 96г бутончета на задните врати

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Поло 96г бутончета на задните врати

Мнениеот enigma79 » Нед 08 сеп 2013 14:22

Колеги защо вместо да се чудите не вземете да си разглобите своя бутон и да го поправите?Аз имам такива събрал съм няколко броя и няколко за части и вътре съдържанието е пружина и пластинки,отваряте почиствате затваряте и това е.Внимавайте само когато го разглобявате за пружинката да не изхвърчи и да го разглобявате на чиста повърхност за пластинките.Дано да съм Ви помогнал с нещо и успех,НЯМА НАЧИН ДА НЯМА НАЧИН :c020 Само се иска желание,инат и воля :mhihi

Потребителски аватар
_NqKoI_
Автомобил: Golf 2
Двигател: ABF

Мнениеот _NqKoI_ » Нед 08 сеп 2013 14:25

enigma79 написа:Колеги защо вместо да се чудите не вземете да си разглобите своя бутон и да го поправите?Аз имам такива събрал съм няколко броя и няколко за части и вътре съдържанието е пружина и пластинки,отваряте почиствате затваряте и това е.Внимавайте само когато го разглобявате за пружинката да не изхвърчи и да го разглобявате на чиста повърхност за пластинките.Дано да съм Ви помогнал с нещо и успех,НЯМА НАЧИН ДА НЯМА НАЧИН :c020 Само се иска желание,инат и воля :mhihi

Колега прочетели цялата тема преди да пишеш :a045 :a045

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Нед 08 сеп 2013 14:31

_NqKoI_ написа:
enigma79 написа:Колеги защо вместо да се чудите не вземете да си разглобите своя бутон и да го поправите?Аз имам такива събрал съм няколко броя и няколко за части и вътре съдържанието е пружина и пластинки,отваряте почиствате затваряте и това е.Внимавайте само когато го разглобявате за пружинката да не изхвърчи и да го разглобявате на чиста повърхност за пластинките.Дано да съм Ви помогнал с нещо и успех,НЯМА НАЧИН ДА НЯМА НАЧИН :c020 Само се иска желание,инат и воля :mhihi

Колега прочетели цялата тема преди да пишеш :a045 :a045

toxi4en написа:Здравей колега,

аз търся такива от доста време, мойте 3 от 4-те са отказали. Намерих в e-bay за 15 $ парчето, затова съм решил да направя модификация.

Поздрави!

Мисля че темата съм я прочел ясно цялата и по въпроса съм се изказал точно защото 15 $ парчето си е доста цифра ако може и сам да си го поправиш.Моите съм ги купил от морга и от вторични и са от двата типа,с 2 кабела и с 3ри кабела със гумички.

Потребителски аватар
ONYX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ONYX » Пон 09 сеп 2013 7:29

_NqKoI_ написа:
ONYX написа:Продават се по магазините и не са скъпи.Аз си купих от Ауто Хит и за четирите врати.Задните се разпробиват само трябва да уцелиш диаметъра.Дори си има и точно място къде. Взимаш ток от предните копчета. Работа за няма и час.

Колко парички е бройката

Спомням си, че за 4 бутона дадох не повече от 10 лв

Потребителски аватар
_NqKoI_
Автомобил: Golf 2
Двигател: ABF

Мнениеот _NqKoI_ » Съб 14 сеп 2013 17:45

Така колеги аз се оправих... По следния начин взех си две бутончета за аларма,който ги дават за предния капак.Направиха ми две втулки външния размер по вътрешния на тапата, която си е на купето.Ина втулката разпробита и резбичка М7 навих бутончета натъпках ги във тапите и готово :drunk Бая търсене падна със тоя мечик М7

Потребителски аватар
imetozaeto
Автомобил: VW Polo Classic 1.6
Двигател: ALM 6V2 janyary 1999

Мнениеот imetozaeto » Сря 25 сеп 2013 22:21

здравейте и аз имах същия проблем скоро си вземах Класик 1.6 1999 г. Не работеше бутона на шофьорската врата и бая се лутах. Поръчах си от eBay цената е 4.79 лири с доставката 8.54. Идва за две седмици. Light door contact switch C633.Каталожен номер 190711852276. Оказа се, че е по къс и се наложи да залепя гумичка на вратата за да прави контакт. И аз му турих аларма и не забелязах за има бутон на багажника и е идея утре да видя дали ще писне като отворя багажника. Задните врати нямат сигур щото няма ключалки. Иначе колата си я бива. :cool

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”