Пасат В3 91 г. Въпрос за централно заключване

Техническа и сервизна информация за Passat
dodi_VW
Автомобил:
Двигател:

Пасат В3 91 г. Въпрос за централно заключване

Мнениеот dodi_VW » Пон 30 сеп 2013 1:18

Здравейте наскоро открих този форум и реших да го използвам, тъй като притежавам Passat CL 91 година газ-бензин.

Първият проблем, за който искам да потърся помощ е централното заключване. Купих колата на старо и всичко си работеше, до един момент.

Вече 6 месец не работи заключването, първо проверих дали не е от дистанционното, смених батерии всичко както си трябва но не става.

Първоначално започна да ми прави номера заключваше се и след като се кача вкъщи се отключваше сама. Дори имаше моменти, когато заварвах автомобила отключен на сутринта, когато отивам на работа.

Консултирах се с мой познат майстор и той ми каза, че е "нещо по централното" ... На мен ми е ясно, че е по централното но какво може да бъде.

Не е от акумулатора, защото си взех чисто нов. Имам си аларма всичко, но не ще да заключва. Може ли да ми помогнете със съвети, предварително благодаря.

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Re: Пасат В3 91 г. Въпрос за централно заключване

Мнениеот Pet_rov » Пон 30 сеп 2013 10:17

Извинявам се за тъпия въпрос, но централното електрическо ли е или вакуумно? По-скоро ще е вакуумно. Ако е така, вероятно има проблем с машинката за вакуума.
Ако правилно съм уцелил, на този линк има схема.
http://www.auto-parts.spb.ru/webcat/au/au.mycat?SelPg&t=ZywcRaEsHEXpLBxFJXZ0fFZtRWM0deMJrDgcRVdznHVnbB66hwwcDOcMHUjnDBwtUm/ItFpk3AW3RM4nNFZRCf8MsLX1KRft_CmuCjGjYwL_MY6SonKUj7QCGsfQZh1De6VIfLJRQEF4Pb1nxtz65ccNTTb1_ookQ_IXJiFXStGUb4fiTPOHvGTE9G03MmM6cF5ZfTe84wmsOA==

Разпечатвай и носи на майстора :beer

Потребителски аватар
Matrixa
Автомобил: VW Passat GT
Двигател: PG 1991 G60 Turbo
Контакти:

Re: Пасат В3 91 г. Въпрос за централно заключване

Мнениеот Matrixa » Пет 04 окт 2013 8:20

Вакумно е централното, а вакум машинката му е в багажника до резервната гума, при мен се пада отдясно близо до вратата за отваряне на багажника. Моята кола е syncro, но мисля че това не е от голямо значение. Може и да ти е от комфорт модула, обаче той къде се намира, там вече не мога да помогна. Мисля че е под седалката на водача.

Върни се в “Passat”