Здравейте наскоро открих този форум и реших да го използвам, тъй като притежавам Passat CL 91 година газ-бензин.
Първият проблем, за който искам да потърся помощ е централното заключване. Купих колата на старо и всичко си работеше, до един момент.
Вече 6 месец не работи заключването, първо проверих дали не е от дистанционното, смених батерии всичко както си трябва но не става.
Първоначално започна да ми прави номера заключваше се и след като се кача вкъщи се отключваше сама. Дори имаше моменти, когато заварвах автомобила отключен на сутринта, когато отивам на работа.
Консултирах се с мой познат майстор и той ми каза, че е "нещо по централното" ... На мен ми е ясно, че е по централното но какво може да бъде.
Не е от акумулатора, защото си взех чисто нов. Имам си аларма всичко, но не ще да заключва. Може ли да ми помогнете със съвети, предварително благодаря.
Пасат В3 91 г. Въпрос за централно заключване
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: Пасат В3 91 г. Въпрос за централно заключване
Извинявам се за тъпия въпрос, но централното електрическо ли е или вакуумно? По-скоро ще е вакуумно. Ако е така, вероятно има проблем с машинката за вакуума.
Ако правилно съм уцелил, на този линк има схема.
http://www.auto-parts.spb.ru/webcat/au/au.mycat?SelPg&t=ZywcRaEsHEXpLBxFJXZ0fFZtRWM0deMJrDgcRVdznHVnbB66hwwcDOcMHUjnDBwtUm/ItFpk3AW3RM4nNFZRCf8MsLX1KRft_CmuCjGjYwL_MY6SonKUj7QCGsfQZh1De6VIfLJRQEF4Pb1nxtz65ccNTTb1_ookQ_IXJiFXStGUb4fiTPOHvGTE9G03MmM6cF5ZfTe84wmsOA==
Разпечатвай и носи на майстора
Ако правилно съм уцелил, на този линк има схема.
http://www.auto-parts.spb.ru/webcat/au/au.mycat?SelPg&t=ZywcRaEsHEXpLBxFJXZ0fFZtRWM0deMJrDgcRVdznHVnbB66hwwcDOcMHUjnDBwtUm/ItFpk3AW3RM4nNFZRCf8MsLX1KRft_CmuCjGjYwL_MY6SonKUj7QCGsfQZh1De6VIfLJRQEF4Pb1nxtz65ccNTTb1_ookQ_IXJiFXStGUb4fiTPOHvGTE9G03MmM6cF5ZfTe84wmsOA==
Разпечатвай и носи на майстора

- Matrixa
- Автомобил: VW Passat GT
- Двигател: PG 1991 G60 Turbo
- Контакти:
Re: Пасат В3 91 г. Въпрос за централно заключване
Вакумно е централното, а вакум машинката му е в багажника до резервната гума, при мен се пада отдясно близо до вратата за отваряне на багажника. Моята кола е syncro, но мисля че това не е от голямо значение. Може и да ти е от комфорт модула, обаче той къде се намира, там вече не мога да помогна. Мисля че е под седалката на водача.