ако имаш късмет и засичат някого пред теб ги хваща и е добре

GOLFER написа:и аз имам антирадар,но куките се изтерикатихадържат радара изключен и когато се приближиш те "снимат"и да писне джаджата вече е мнооооооого късно
![]()
![]()
![]()
GOLFER написа:и аз имам антирадар,но куките се изтерикатихадържат радара изключен и когато се приближиш те "снимат"и да писне джаджата вече е мнооооооого късно
![]()
![]()
![]()
GOLF@ написа:Zdraveite pi4ove![]()
Nqkoi ot vas da ima vpe4atleniq ot povedenieto na antiradari ruski ili zapadni izvun BG. Za snima4ki stava li?
vaskoto1 написа:аз ползвам един уистлър детектор който ги лефка много отдалече. пробвал съм на входа откъм пловдив летището му викат с трите платна в една посока. отгоре от баира почва-пип,пип и долу вече става лудница пуши свири свети- мани. обаче куките правят някакъв номер още не мога да го хвана 2 пъти ме пускат по пързалката вече. уистлърчетоси трайка аз карам със 110 и ме спират и ми показват 92км/ч. е минах с 5 лева ама не е там въпроса (куката вика ей ти искаш като на братовчед да минеш бе. и аз му казах направо- повече няма-избирай или ти ги взимаш или милен велчев. и той нищо не каза повече...хихихи) а като се зачдох втория път ми показаха час на засичане и скороста пак не отговаряше. има един познат дето ми каза че за да видиш дали е сверен точно радара не трябва да е в положение "снимка" т.е. да ти показват скороста в момента защото тогава и часовника е замръзнал-нали уж да ти докажат. имам чуството че въртят часовника напред и това им дава аванс като се оправят с тебе бързо да свитнат и още някой с твойта скорост-и така докато им стигне времето щото повече от 5 мин. вече си е наглост като разлика.
иначе ако не те "застреля" с пистолета точно тебе в последния момент. има смисъл от антирадарчето. ама все пак си отваряйте очите-най сигурно е!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 251 госта