Колега, виж тук. Дано успееш да се справиш:
http://www.a2resource.com/electrical/systems.html
CE1 - автомобилите преди 1989 мисля бяха, познава се по това, че бутонът на аварийните е на таблото, до радиото
СЕ2 - от по-новото производство на Мк2 - при тях аварийните са на волана, като на Мк3, Пасат Б3 и т.н.
Голф 2 PB няма ток от бобината
Re: Голф 2 не пали след смяна на двигател от 1.8 90 к.с. към
колеги има развитие но пак проблем свалих моята инсталация и сложих тази от ПБ-то но няма искра на свещите и имам самнение да не би да е някое реле от таблото с бушони ето моето и на пб-то то си личи кое е на колата моето е с инстацията някои ако може да помогне ще съм благодарен 

колеги смених и бушонните табла но пак резултат нулев няма ток от бобината към делкото сменях и бобината пак нищо , смених и комутатора, някои ако има идея от какво е да пише или какво трябва да проверя защото аз се изчерпах от към идеи . 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Сетих се за нещо, не знам дали ще е от полза, но може и да е. 7-ми пин на комутатора вързан ли е към ЕКУ?
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=132855
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=132855
Re: Голф 2 PB няма ток от бобината
колеги значи към бобината отиват 4 кабела ,2-та са на + а другите 2 на - , като дам на контакт има ток по едната двоика кабели ,а по другата няма , но като въртя няма искра от бобината ,сменял сам бобина и комутатор но нищо ,кажете какво да замеря и какво да направя в такова градче съм че няма кои да го направи някои ми казват че компа ми е изгорял но до последно двигателя работеше с него даите идеи много ще съм ви благодарен ако помогнете .
- kokito
- Автомобил: WV GOLF 2 1.8 GTI
- Двигател: PB 1989
Ne moga da razbera kak 6te pali6 mnogoto4kov injekcion s obiknovena gazova -izvinyavam se za latinicata ,ne6to kompa !!!
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kokito написа:Ne moga da razbera kak 6te pali6 mnogoto4kov injekcion s obiknovena gazova -izvinyavam se za latinicata ,ne6to kompa !!!
С мерак колега,с мерак,аз също имам ПБ и даже нямам намерение да му вързвам компа,дюзите са за запушване на дупките,дозирането на бензин е поверено на двоен вебер,а на газ на ел изпарител.По въпроса за искрата имам два броя делка в наличност по избор,с чукче или датчик на хол и съответните кабели за хол свалени от пасат май беше 2,та там няма комп има само делко,+,- и комутатор.Това е цялата галимация,никакъв комп не трябва за газовата

колеги до последно двигателя си работеше но на моята не иска да заработи , даваите идеи от какво може да е до колкото знам е с датчика на хол .
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
djey написа:колеги до последно двигателя си работеше но на моята не иска да заработи , даваите идеи от какво може да е до колкото знам е с датчика на хол .
Да попитам искра от къде идва,на кабелите ли за свещите или от бобината?
Делкото датчика на хол засече ли го дали работи?
Извади се от анонимност и напиши от къде си ,за да те насочим към добър майстор. Няма неразрешим проблем!
enigma79 написа:djey написа:колеги до последно двигателя си работеше но на моята не иска да заработи , даваите идеи от какво може да е до колкото знам е с датчика на хол .
Да попитам искра от къде идва,на кабелите ли за свещите или от бобината?
Делкото датчика на хол засече ли го дали работи?
ами от бобината няма ток не съм замервал датчика на хол не знам как се замерва .
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Първо дай на контакт и замери дали идва + до бобината,после ако идва проследи веригата а имено датчика на хол,там имаш три кабела +,– и мисля че третата отиваше в комутатора,трябва да видя как беше точно по моите кабели но това ще мога да го направя утре колега.Ако се намеси някой друг който ги знае точно ще е най добре 

enigma79 написа:Първо дай на контакт и замери дали идва + до бобината,после ако идва проследи веригата а имено датчика на хол,там имаш три кабела +,– и мисля че третата отиваше в комутатора,трябва да видя как беше точно по моите кабели но това ще мога да го направя утре колега.Ако се намеси някой друг който ги знае точно ще е най добре
да до бобината има + но от там на татък няма
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
djey написа:enigma79 написа:Първо дай на контакт и замери дали идва + до бобината,после ако идва проследи веригата а имено датчика на хол,там имаш три кабела +,– и мисля че третата отиваше в комутатора,трябва да видя как беше точно по моите кабели но това ще мога да го направя утре колега.Ако се намеси някой друг който ги знае точно ще е най добре
да до бобината има + но от там на татък няма
А кабела който е от бобината до дистрибутора здрав ли е

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Почти съм сигурен ,че датчика на хол ти е дал фира или нещо не си вързал като хората :) На централния кабел от бобината дава ли ток на желязо като допреш?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”