nosex написа:Правя път на бързащите коли, когато сметна че няма да застрашава с маневрата си себе си и останалите на пътя.
nosex написа:Правя път на бързащите коли, когато сметна че няма да застрашава с маневрата си себе си и останалите на пътя.
altray написа:Единствените които не пускам са тези по важни от мен, решили че могат да изпреварят 50 коли чакащи да завият, като 'просто' отидат най-отпред. Проблема е че стават все повече и повече. Не разбирам и шофьорите които пускат в такава ситуация всеки който иска да се мушне пред тях. Има огромна разлика между толерантен и безгръбначен.
И моля не обяснявайте как на запад само като мигнеш и ти дават път. Така е но там олигофрените спазват закона.
fatikat написа:,но все пак гледам да не са разни: НСО...
Gal написа:fatikat написа:,но все пак гледам да не са разни: НСО...
Аз пък тези изобщо не ги пускам, ако не са с нарочната звукова и светлинна сигнализация, много мразя някой дръгльо със служебна кола и без човека, или колата, които "пази", да ми се прави на важен.
fatikat написа:Напълно подкрепям,но няма как да разбереш има или няма някое " Високопоставено лице " в колата,пък и те винаги си карат на лампи и т.н.,а и в същото време,ако им пречиш имат право да те отбият от пътя и т.н.(виждал съм го с очите си,как натиснаха една кола и то от клас лукс..). Всеки си знае сам за себе си,важното е да има колегиалност и уважение на пътя,а че ще има изпълнения от всякакъв род,това е напълно ясно...
jordanpar написа:Аз самия имам жълта ЛЕД сигнална блиц лампа,понякога ми се налага да бързам ,слагам си я чрез вакуумчетата на предното стъкло ..Вижда се от над 3 километра,особено нощно време.
Та има си начини да покажеш културно че бързаш без демонстриране на превъзходство на това че караш 250+ к.с. автомобил.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта