В този ред на мисли изобщо не отразявам кой за какво ми свети и какво ми прави, карам си където ми е удобно.
Който бърза той си бърза и си минава. Много обичам някой да седне да ми свети да иска да му правя евала, примерно неделя сутрин рано на цариградско в София всичко празно аз карам със 100 в ляво защото така ми е удобно и някой се разсветил на бронята ми като сме две коли и една в далечината напред, еми минаваш от дясно и заминаваш като бързаш, да не ти е клеясала корминлната рейка да не можеш да въртиш волана....
Друго което масово не знаем е нерегулираните кръстовища по кварталите като Люлин,Обеля,Надежда,Младост,Дружба и подобни какво да правим.90% от хората не ебават че някой им идва от дясно и трябва да го пуснат, а си карат смело мислейки си че щом са направо са с предимство.
Тия две неща са елементарни,а 90% от хората не ги знаят.Всеки като ми каже бързата лента, абе каква бърза лента бе, нормални ли сте и на магистрала все е 130 едната е за изпреварване и после трябва да се прибереш в дясно ако е свободно,ако не е караш там докато стане свободно и това е.