Пак ми разбиха мазето !?!?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Пак ми разбиха мазето !?!?!

Мнениеот oSViRePql » Нед 17 дек 2006 17:41

За 3 дена го разбиват 2 пъти... Първия път разбиха общо 5-6 мазета. От мойто нищо не взеха но от на един съсед кабели за 400лв и той направо превъртя :x Днес слизам до долу оварям желязната врата(има 2-ра врата която е за 3-те мазето около моето) тя си беше заключена... отивам и гледам катинара на земята и вратата отворена. Миналия път бяха минали през желязната врата а сега през прозореца. Зимнината си я държиме там и като гледам доста неща са изчезнали :? До сега се разправях с ключалки брави и катинари :evil: Миналия път идва полиция ама и те няма какво да напрвят.... Искам само да ги засека тези които ги разбиват... :a boi de Съседния вход за 5 дена 3 пъти.. Просто нямам думи! Добре че джантите с гумите не ми бяха долу че не знам какво щеше да става. Имате ли го и вие този проблем или само нашия блок страда...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 17 дек 2006 17:44

Преди време ги разбиваха така системно, но като видяха че няма нищо и се отказаха. То в домовете влизат и крадът а какво остава за мазата.

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Нед 17 дек 2006 18:45

Миналата седмица и нашите мазета ги разбиха. Моето беше единственото оцеляло благодарение на съветския катинар размер-много голям и халка дебела колкото показалеца ми. Въпреки това вечерта като се върнах от работа си закарах гумите с джантите на по-сигурно място. Много ми се иска да накривя козия крак, с който разбиват в главата на крадеца докато спре да мърда завинаги. Това за мен е някаква тотална измет, която даже и да открадне нещо читаво не може и разбива мазета. Да пукнат дано копелетата нещастни. :bishop :f_ckyou:

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Нед 17 дек 2006 19:19

щом е системно опитайте да ги издебнете като вардите на смени,после може да ме викнете нищо ,че съм от Варна ще прескоча за малко.Сложете един сензор на вратата на мазето.Ако не ви мързи може и една уеб камерка скътана някъде да снима ,не е скъпо има ги в метро.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 17 дек 2006 19:25

И на нас преди време редовно ни разбиваха мазетата. Оказа се едно хлапе от блока с компанията му.
Бе хванаха го, ама какво? Вече е пораснал и не прави такива дивотии, но виж дали и при теб няма някой вътрешен.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 17 дек 2006 19:47

И на нас преди време редовно ни разбиваха мазетата.

Ха гледай ти... бих се заклел , че ще е някои от махалата дето е на 300 метра от вас - онези с новите държавни къщи пред КАТ ;) Добре , че нашето е правено за скривалище и все още има стоманени капаци от по 1 см и заключалки достойни за бункера на Хитлер ;) ...сега сериозно.... много често е участието на вътрешен човек за съжаление..... :evil:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 17 дек 2006 19:53

И аз така мислех но просто няма кой да е от входа :roll: Има едни хлапета от блока но се съмнявам да са те защото ги е страх... Правят глупости ама да разбият мазета... не. За камерите и за датчиците... Ако трябва да го прави някой това трябва да го направя аз никой няма да даде пари за входа просто съседите са нямам думи... От 3 години "оправят" домофоните и още не работят ;) Миналата година се хванах да уреждам за желязна входна врата и бях уредил всичко и накрая един съсед ми каза че аз съм имал полза от цялата работа :evil: Не са хора! Първия път като са разбили мазетата научих на 3-тия ден... видяли са но си траят :014:

Едит: Утре качвам всичко от долу което ще ми трябва и това е няма друг начин...

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 18 дек 2006 10:45

Преди години имах същия проблем,тогава си купих пиратки с конец в двата края.От тия дето реагират на дърпане на конеца,единия край закачих на вратата а другия на касата.След една седмица разбиха мазетата,моето пострада само с катинара,оттогава никой не пипа :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”