Съседния вход за 5 дена 3 пъти.. Просто нямам думи! Добре че джантите с гумите не ми бяха долу че не знам какво щеше да става. Имате ли го и вие този проблем или само нашия блок страда...Пак ми разбиха мазето !?!?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Пак ми разбиха мазето !?!?!
За 3 дена го разбиват 2 пъти... Първия път разбиха общо 5-6 мазета. От мойто нищо не взеха но от на един съсед кабели за 400лв и той направо превъртя
Днес слизам до долу оварям желязната врата(има 2-ра врата която е за 3-те мазето около моето) тя си беше заключена... отивам и гледам катинара на земята и вратата отворена. Миналия път бяха минали през желязната врата а сега през прозореца. Зимнината си я държиме там и като гледам доста неща са изчезнали
До сега се разправях с ключалки брави и катинари
Миналия път идва полиция ама и те няма какво да напрвят.... Искам само да ги засека тези които ги разбиват...
Съседния вход за 5 дена 3 пъти.. Просто нямам думи! Добре че джантите с гумите не ми бяха долу че не знам какво щеше да става. Имате ли го и вие този проблем или само нашия блок страда...
Съседния вход за 5 дена 3 пъти.. Просто нямам думи! Добре че джантите с гумите не ми бяха долу че не знам какво щеше да става. Имате ли го и вие този проблем или само нашия блок страда...- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Миналата седмица и нашите мазета ги разбиха. Моето беше единственото оцеляло благодарение на съветския катинар размер-много голям и халка дебела колкото показалеца ми. Въпреки това вечерта като се върнах от работа си закарах гумите с джантите на по-сигурно място. Много ми се иска да накривя козия крак, с който разбиват в главата на крадеца докато спре да мърда завинаги. Това за мен е някаква тотална измет, която даже и да открадне нещо читаво не може и разбива мазета. Да пукнат дано копелетата нещастни.
:f_ckyou:
:f_ckyou:- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
И на нас преди време редовно ни разбиваха мазетата.
Ха гледай ти... бих се заклел , че ще е някои от махалата дето е на 300 метра от вас - онези с новите държавни къщи пред КАТ
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
И аз така мислех но просто няма кой да е от входа
Има едни хлапета от блока но се съмнявам да са те защото ги е страх... Правят глупости ама да разбият мазета... не. За камерите и за датчиците... Ако трябва да го прави някой това трябва да го направя аз никой няма да даде пари за входа просто съседите са нямам думи... От 3 години "оправят" домофоните и още не работят
Миналата година се хванах да уреждам за желязна входна врата и бях уредил всичко и накрая един съсед ми каза че аз съм имал полза от цялата работа
Не са хора! Първия път като са разбили мазетата научих на 3-тия ден... видяли са но си траят
Едит: Утре качвам всичко от долу което ще ми трябва и това е няма друг начин...
Едит: Утре качвам всичко от долу което ще ми трябва и това е няма друг начин...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”