п.п.Моята кола дойде от DE с континентал TS800 не знам на колко зими са, обаче са ужасно шумни на асфалт, на сняг, киша, лед нямам проблеми със сцеплението обаче на сухо са меко казано шумни, направо вият

MMX написа:stefan4o написа:Отвори магазина, Гарчев. Там ги пише цените, те са еднакви за всички, предполагам
Ако не ти смъкнат цена на място и платиш според цените в интернет, се чувствай прекаран.
PS: Защо си мисля, че Kleber имаха вече модел HP3, което би означавало, че си купил залежали.
stefan4o написа:Отвори магазина, Гарчев. Там ги пише цените, те са еднакви за всички, предполагам
forski написа:Eми така си ги пишат и по-другите сайтове и форуми, перфектни като сцепление и поведение но малко шумни на асфалт, сух или мокър без значение!
forski написа:.... обаче на сухо са меко казано шумни, направо вият
samo_pechka написа:forski написа:Eми така си ги пишат и по-другите сайтове и форуми, перфектни като сцепление и поведение но малко шумни на асфалт, сух или мокър без значение!
След доста ровичкане в нета ( ей ..мн свободно време напоследък) излиза ,че не е кой знае колко по-шумна от конкуренцията си
малко се бях поотдръпнал от тях
а колега , в момента с какви си ? Че ме понаплаши с коментара си за ТС850
Явно сега си с някакви по-тихи или ...
forski написа:samo_pechka написа:forski написа:Eми така си ги пишат и по-другите сайтове и форуми, перфектни като сцепление и поведение но малко шумни на асфалт, сух или мокър без значение!
След доста ровичкане в нета ( ей ..мн свободно време напоследък) излиза ,че не е кой знае колко по-шумна от конкуренцията си
малко се бях поотдръпнал от тях
а колега , в момента с какви си ? Че ме понаплаши с коментара си за ТС850
Явно сега си с някакви по-тихи или ...
В момента съм с тези с които колата дойде от DE Континентал TS800, дадох ги само като пример, не знам колко зими са карани там но на асфалт вият ужасно!
Въпреко че на вид изглеждат мн.добре и са с дълбок грайфер, сцеплението е повече от добро обаче на сух асфалт вият като животни
п.п. За TS850 и по-другите форуми пишат че са по-шумни от нормалното, каквото и да значи това!
adr3nalinchy написа:Преди няколко дена си купих чисто нови зимни гуми марката е Debica Frigo 2 уж продукт на Goodyear, производство Полша някакви мнения за тези гуми ?
adr3nalinchy написа:Преди няколко дена си купих чисто нови зимни гуми марката е Debica Frigo 2 уж продукт на Goodyear, производство Полша някакви мнения за тези гуми ?
samo_pechka написа:Гуми Дебика Фриго 2 излезе по-калпава от Фриго 1Аз съм карал и с двете серии , с Фриго 1 бях доволен до втората година , третата беше вече леко зле , четвърта нямаше -купих следващите - Фриго 2 , още без да е паднал сняг усетих ,че са по-зле от предните , на втората година станаха
![]()
за протокола - съхранявам гумите през периода ,когато не ги ползвам , на сухо и на тъмно място , напръскани с течен силикон .За мен тая марка е в историята отвсякъде
никога повече няма да си я купя , ни лятна , ни зимна ( и Барум също)
за тази зима съм се ориентирал към ContiWinterContact TS 850 (или 830)
ще ги видим и тях
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта