Неприятна работа - и аз лятото така си намерих колата една сутрин.
Някои колеги пишат да се намери виновника и саморазправа - абе вие къде живеете ? Те застраховките за това са измислени- малко разправии са, но пък всичко се случва. За едни ламарини толкова нерви ...
Някой п******ст ме е праснал и избягал...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- annunaki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"заедни ламарини толкоз нерви" абе пич ще убия човек за изкривена ламарина на МОЯТА кола. Събота към 11:00 някой еи такъв професионален шофъор ми е изкриви вратата заедно с дръжката. Но явно господ му е простил с това че не съм го видял мамка му и ..........100 лева назад ся заради ей таз ламарина!!!! Застраховка гражданска не важи когато няма извършител!!!
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
annunaki написа:...според теб каското оправя нещата а? ....
Определено каското оправя нещата - поне в моя случай бях супер доволен - дори ми останаха и пари.
annunaki написа:... като почна да печатам пари ще си направя и каско.
всеки сам си прецинява възможностите, но при условие, че съм дал около 3к лв да си купя кола /в моя случай/ 200 лв не са нищо за едно каско - като го разбиеш по месеци излиза, че за 17 лв на месец си купувам спокойствие.
А и незнаеш дали този който те е ударил не същия нервак като тебе и вместо ти да го пребиеш той ти види сметката ...
здраве не се купува, колкото и да са ни мили колите все пак би трябвало не ние да им робуваме а те да ни служат ...
айде споко и със здраве
Последна промяна от tr0ll на Нед 17 дек 2006 19:27, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
annunaki написа:На 25 години съм, според теб каското оправя нещата а? еми дай тогава да си праим каско и да си играем на блъскащи колички с нашите коли? или ти караш на бащати колата? тва каско да не е без пари в софия? като почна да печатам пари ще си направя и каско.
имаш още да растеш значи...
случва се да те блъсне някой...
доблестно е да си остави визитката на чистачката...
отдавна си купувам сам колите, доста отдавна бих казал...
а че нямаш пари за каско, никой не ти е виновен, работи повече...ипо-малко форуми и филми с побоища
със здраве
Pichaga написа:annunaki написа:На 25 години съм, според теб каското оправя нещата а? еми дай тогава да си праим каско и да си играем на блъскащи колички с нашите коли? или ти караш на бащати колата? тва каско да не е без пари в софия? като почна да печатам пари ще си направя и каско.
а че нямаш пари за каско, никой не ти е виновен, работи повече...ипо-малко форуми и филми с побоища
със здраве
Ами ако няма визитна картичка какво правим

За каското той си е виновен,че не направил,а за смачканата врата кой е виновен

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
dxd написа:Pichaga написа:annunaki написа:На 25 години съм, според теб каското оправя нещата а? еми дай тогава да си праим каско и да си играем на блъскащи колички с нашите коли? или ти караш на бащати колата? тва каско да не е без пари в софия? като почна да печатам пари ще си направя и каско.
със здраве
Ами ако няма визитна картичка какво правимМога да кажа,че ако на мен ми се случи това и аз ще го изгърбя от бой ако го хвана и няма въобще да се замисля
И сега и да иска да направи каско пак не става,защото ще трябва заради някакъв малумник да извади 100лв да си оправи щетите и пак йок пари за каско
![]()
За каското той си е виновен,че не направил,а за смачканата врата кой е виновен![]()
С такова поведение рано или късно ще се намери някой да ти навре главата в задника. Колкото и да си умен колкото и да як

Случвало се е и на мен. Предишната ми кола (старо Volvo) я намерих една сутрин с изместена с 50 см задница. Някой "майстор" на волана беше правил маневри на паркинга пред входа, където живея. Естествено единия заден калник беше сдъвкан. Първата ми мисъл беше "ако ми падне ще го разчекна" и т.н. Според мен трябва да е много пиян някой, за да мачка други коли и да не усеща.
В тоя ред на мисли питам:
Ако видиш някой шофьор с неадекватно поведение на улицата/пътя, или си сигурен, че е употребил алкохол/дрога, какво правиш - подминаваш, обаждаш се на полицията, спираш и биеш, или какво...?
Трябва нещо да се прави срещу идиотите, простаците, наглите и безумните, пияните и друсаните. обикновените пед****и и тези с власт!
Аман!
В тоя ред на мисли питам:
Ако видиш някой шофьор с неадекватно поведение на улицата/пътя, или си сигурен, че е употребил алкохол/дрога, какво правиш - подминаваш, обаждаш се на полицията, спираш и биеш, или какво...?
Трябва нещо да се прави срещу идиотите, простаците, наглите и безумните, пияните и друсаните. обикновените пед****и и тези с власт!
Аман!
Pichaga написа:аз спирам да говоря...в Пловдив ще дойда само с бригада![]()
баси и побойниците
няма сми дави обяснявам повече
бийте се, като смятате че така е правилно...
п.с. да имаш кола е скъпо удаволствие в Б-я все още
Знам,че е скъпо удоволствие много добре

А за бригадите не се коси ние сме разбрани майнички и ако минеш по-скоро да се

Последна промяна от dxd на Нед 17 дек 2006 21:08, променено общо 1 път.
silent написа:dxd написа:Pichaga написа:annunaki написа:На 25 години съм, според теб каското оправя нещата а? еми дай тогава да си праим каско и да си играем на блъскащи колички с нашите коли? или ти караш на бащати колата? тва каско да не е без пари в софия? като почна да печатам пари ще си направя и каско.
със здраве
Ами ако няма визитна картичка какво правимМога да кажа,че ако на мен ми се случи това и аз ще го изгърбя от бой ако го хвана и няма въобще да се замисля
И сега и да иска да направи каско пак не става,защото ще трябва заради някакъв малумник да извади 100лв да си оправи щетите и пак йок пари за каско
![]()
За каското той си е виновен,че не направил,а за смачканата врата кой е виновен![]()
С такова поведение рано или късно ще се намери някой да ти навре главата в задника. Колкото и да си умен колкото и да яквсе има някой който е по.... Реалност..
Мда така е,но и аз ще навра много глави в задниците им преди това,а имам доста приятели,които да помогнат с каквото може

Върни се в “ОФФ-Топик - други”