Някой п******ст ме е праснал и избягал...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Нед 17 дек 2006 17:27

Неприятна работа - и аз лятото така си намерих колата една сутрин.
Някои колеги пишат да се намери виновника и саморазправа - абе вие къде живеете ? Те застраховките за това са измислени- малко разправии са, но пък всичко се случва. За едни ламарини толкова нерви ...

Потребителски аватар
annunaki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот annunaki » Нед 17 дек 2006 18:02

"заедни ламарини толкоз нерви" абе пич ще убия човек за изкривена ламарина на МОЯТА кола. Събота към 11:00 някой еи такъв професионален шофъор ми е изкриви вратата заедно с дръжката. Но явно господ му е простил с това че не съм го видял мамка му и ..........100 лева назад ся заради ей таз ламарина!!!! Застраховка гражданска не важи когато няма извършител!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 17 дек 2006 18:45

annunaki написа:"заедни ламарини толкоз нерви" абе пич ще убия човек за изкривена ламарина на МОЯТА кола.

Сериозно ли го мислиш това....на колко си години...за каско чувал ли си...аман от агресия :twisted:

Потребителски аватар
annunaki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот annunaki » Нед 17 дек 2006 18:55

На 25 години съм, според теб каското оправя нещата а? еми дай тогава да си праим каско и да си играем на блъскащи колички с нашите коли? или ти караш на бащати колата? тва каско да не е без пари в софия? като почна да печатам пари ще си направя и каско.

Потребителски аватар
blackpearl
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blackpearl » Нед 17 дек 2006 19:12

Тъкмо това си мислех преди малко, че доста агресивно се говори тук... Лошото е, че онзи искал не искал, пребит, преебан, но той е човек и на него не можеш да му направиш каско и после като му стане нещо той да си вземе парите ...

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Нед 17 дек 2006 19:26

annunaki написа:...според теб каското оправя нещата а? ....

Определено каското оправя нещата - поне в моя случай бях супер доволен - дори ми останаха и пари.
annunaki написа:... като почна да печатам пари ще си направя и каско.

всеки сам си прецинява възможностите, но при условие, че съм дал около 3к лв да си купя кола /в моя случай/ 200 лв не са нищо за едно каско - като го разбиеш по месеци излиза, че за 17 лв на месец си купувам спокойствие.

А и незнаеш дали този който те е ударил не същия нервак като тебе и вместо ти да го пребиеш той ти види сметката ...

здраве не се купува, колкото и да са ни мили колите все пак би трябвало не ние да им робуваме а те да ни служат ...

айде споко и със здраве

Последна промяна от tr0ll на Нед 17 дек 2006 19:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 17 дек 2006 19:27

Никой не говори за побой. Според мен като чукнеш на някой колицата просто трябва да си признаеш. Все пак застраховката ГО е за това. Като избягаш просто се превръщаш в един смотан педал.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 17 дек 2006 20:16

annunaki написа:На 25 години съм, според теб каското оправя нещата а? еми дай тогава да си праим каско и да си играем на блъскащи колички с нашите коли? или ти караш на бащати колата? тва каско да не е без пари в софия? като почна да печатам пари ще си направя и каско.

имаш още да растеш значи...
случва се да те блъсне някой...
доблестно е да си остави визитката на чистачката...
отдавна си купувам сам колите, доста отдавна бих казал...
а че нямаш пари за каско, никой не ти е виновен, работи повече...ипо-малко форуми и филми с побоища
със здраве

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Нед 17 дек 2006 20:31

Pichaga написа:
annunaki написа:На 25 години съм, според теб каското оправя нещата а? еми дай тогава да си праим каско и да си играем на блъскащи колички с нашите коли? или ти караш на бащати колата? тва каско да не е без пари в софия? като почна да печатам пари ще си направя и каско.

а че нямаш пари за каско, никой не ти е виновен, работи повече...ипо-малко форуми и филми с побоища
със здраве

Ами ако няма визитна картичка какво правим :wink: Мога да кажа,че ако на мен ми се случи това и аз ще го изгърбя от бой ако го хвана и няма въобще да се замисля :wink: И сега и да иска да направи каско пак не става,защото ще трябва заради някакъв малумник да извади 100лв да си оправи щетите и пак йок пари за каско :wink:
За каското той си е виновен,че не направил,а за смачканата врата кой е виновен :?: :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 17 дек 2006 20:43

аз спирам да говоря...в Пловдив ще дойда само с бригада :wink:
баси и побойниците
няма сми дави обяснявам повече
бийте се, като смятате че така е правилно...
п.с. да имаш кола е скъпо удаволствие в Б-я все още

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Нед 17 дек 2006 20:49

dxd написа:
Pichaga написа:

със здраве

Ами ако няма визитна картичка какво правим :wink: Мога да кажа,че ако на мен ми се случи това и аз ще го изгърбя от бой ако го хвана и няма въобще да се замисля :wink: И сега и да иска да направи каско пак не става,защото ще трябва заради някакъв малумник да извади 100лв да си оправи щетите и пак йок пари за каско :wink:
За каското той си е виновен,че не направил,а за смачканата врата кой е виновен :?: :wink:

С такова поведение рано или късно ще се намери някой да ти навре главата в задника. Колкото и да си умен колкото и да як :D все има някой който е по.... Реалност..

Потребителски аватар
viti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viti » Нед 17 дек 2006 20:50

Случвало се е и на мен. Предишната ми кола (старо Volvo) я намерих една сутрин с изместена с 50 см задница. Някой "майстор" на волана беше правил маневри на паркинга пред входа, където живея. Естествено единия заден калник беше сдъвкан. Първата ми мисъл беше "ако ми падне ще го разчекна" и т.н. Според мен трябва да е много пиян някой, за да мачка други коли и да не усеща.
В тоя ред на мисли питам:
Ако видиш някой шофьор с неадекватно поведение на улицата/пътя, или си сигурен, че е употребил алкохол/дрога, какво правиш - подминаваш, обаждаш се на полицията, спираш и биеш, или какво...?
Трябва нещо да се прави срещу идиотите, простаците, наглите и безумните, пияните и друсаните. обикновените пед****и и тези с власт!
Аман!

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Нед 17 дек 2006 20:56

Pichaga написа:аз спирам да говоря...в Пловдив ще дойда само с бригада :wink:
баси и побойниците
няма сми дави обяснявам повече
бийте се, като смятате че така е правилно...
п.с. да имаш кола е скъпо удаволствие в Б-я все още

Знам,че е скъпо удоволствие много добре :wink: И ставам още по-зъл като ми се гаврят с колата,а аз съм работил и пестил толкова време,за да я имам и накрая изчезне без даже да има доблеста да каже "аз бях сорри не те видях-така съм много по-склонен да се разберем без Кат и да измислим нещо-все пак сме хора и аз съм разбран не съм селски организъм :wink: Ама така просто много боли като си видиш колата и знаеш,че трябва да плащаш заради чужди грешки :wink: Тогава ще го бия много ама много лошо :lol: :wink:
А за бригадите не се коси ние сме разбрани майнички и ако минеш по-скоро да се :beer

Последна промяна от dxd на Нед 17 дек 2006 21:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Нед 17 дек 2006 20:58

silent написа:
dxd написа:
Pichaga написа:

със здраве

С такова поведение рано или късно ще се намери някой да ти навре главата в задника. Колкото и да си умен колкото и да як :D все има някой който е по.... Реалност..

Мда така е,но и аз ще навра много глави в задниците им преди това,а имам доста приятели,които да помогнат с каквото може :lol:

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Нед 17 дек 2006 21:00

dxd написа: и ако минеш по-скоро да се :beer

тая тема взима засташителна посока.. щом сме живи и здрави, всичко ще се оправи! бъдете позитивно настроени.
извинявам се за п.п. не съм 'майничка', ама, dxd, ела на сбирката на пловдив тийм другата седмица, ако си свободен!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”