Adrian-AAA написа:.
Долкото знам държи до 0,8бар стоков.
Държи доста повече от 0.8 чак към 1.5 биелите се предават
Adrian-AAA написа:.
Долкото знам държи до 0,8бар стоков.
golfmk1 написа:Не се ли умори е Иванееееее
leonardo_vd написа:golfmk1 написа:Не се ли умори е Иванееееее
Луд Умора нема. Утре идва пробната кутия /демак само за размери/ от голф 4 В5 и почвам да го напасвам. Не бързам иска да си има какво да човъркам. :)
Пак искам мнения до какъв надув може да издеяни без разреждане с някое малко турбо от сорта на ТД05 от Субару
ELFA написа:Можеш ли да постнеш някоя снимка на турбото, че нещо не го виждам да е като моето?
vidolov написа:По принцип съм се зарекал отдвна данепиша в този форум мина можеби повече от година...причината съм я изтъкнал не веднаж-некомпетентни хора,но това е една от малкото теми вече който останаха със смисъл и идея!Казвам от опит:ВР6 без подложка варви спокоъно на 1 бар без проблеми-1.2 муе лимита.спокойно се вадят над 300 коня и колата варви за страх(ако мога така даго кажа)за информация на Киро-уестия(judasss)последно моя го карах с 1.5мм подложка на 1.8 бара и колата палеше сликовете ина 4-та с 15-ките.Leonardo_vd ако имаш нужда от турбо части като всмукателен колектор,дюзи или прочие пиши на лично!успех с проекта ще го следя с интерес
ПП. забравих да спомена турбината беше Holset YX35 по спомен
FreeSoul написа:vidolov написа:По принцип съм се зарекал отдвна данепиша в този форум мина можеби повече от година...причината съм я изтъкнал не веднаж-некомпетентни хора,но това е една от малкото теми вече който останаха със смисъл и идея!Казвам от опит:ВР6 без подложка варви спокоъно на 1 бар без проблеми-1.2 муе лимита.спокойно се вадят над 300 коня и колата варви за страх(ако мога така даго кажа)за информация на Киро-уестия(judasss)последно моя го карах с 1.5мм подложка на 1.8 бара и колата палеше сликовете ина 4-та с 15-ките.Leonardo_vd ако имаш нужда от турбо части като всмукателен колектор,дюзи или прочие пиши на лично!успех с проекта ще го следя с интерес
ПП. забравих да спомена турбината беше Holset YX35 по спомен
Колега, знам че не сме форум по правопис ама наистина ли не те дразни? За главни букви и препинателни знаци няма да коментирам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта